Follow us

"1899" | Το Netflix "κόβει" ξαφνικά την επιτυχημένη σειρά

"Ξέρουμε ότι αυτό θα απογοητεύσει εκατομμύρια θαυμαστές... "

MissBloom TEAM
1899 - Netflix Instagram @baranboodar

Πρόωρο τέλος φαίνεται πως μπαίνει στην επιτυχημένη σειρά του Netflix "1899" καθώς όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν.

Maestro | Η ανάρτηση του Netflix με τη Μαρία Καβογιάννη και τα σχόλια από πλήθος Ελλήνων καλλιτεχνών

Ενάμιση μήνα μετά την πρεμιέρα του "1899", η πλατφόρμα του Netflix βάζει τέλος στη σειρά αφήνοντας απογοητευμένους πολλούς από τους θαυμαστές. Την εν λόγω είδηση έκανε γνωστή ένας εκ των δημιουργών της σειράς, o Baran bo Odar, με σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος σημείωσε πως είναι στενάχωρο αυτό που συμβαίνει αλλά είναι αλήθεια, ενημερώνοντας με "βαριά καρδιά" τους followers του πως το "1899" δε θα ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν.

"Με βαριά καρδιά θα πρέπει αν σας πούμε ότι το "1899" δε θα ανανεωθεί. Θα θέλαμε πολύ να τελειώσουμε αυτό το απίστευτο ταξίδι με μια 2η και 3η σεζόν, όπως κάναμε με το "Dark". Αλλά κάποιες φορές τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα σχεδιάζεις. Έτσι είναι η ζωή. Ξέρουμε ότι αυτό θα απογοητεύσει εκατομμύρια θαυμαστές. Αλλά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας που ήσασταν μέρος αυτή της υπέροχης περιπέτειας. Σας αγαπάμε. Μην το ξεχνάτε."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ