Follow us

Θάλεια Ματίκα | "Οι δουλειές του σπιτιού είναι ένας επαγγελματικός προσανατολισμός. Εγώ δεν διάλεξα αυτόν τον επαγγελματικό προσανατολισμό"

Σε μία απολαυστική συνέντευξη, η ταλαντούχα ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν κάνει δουλειές στο σπίτι υπογραμμίζοντας πως καμία γυναίκα δεν είναι φτιαγμένη για αυτό.

MissBloom TEAM
Θάλεια Ματίκα Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν" βρέθηκε χθες το μεσημέρι, η Θάλεια Ματίκα. Η ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη ενώ μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή της να μην κάνει οικιακές δουλειές.

Θάλεια Ματίκα | Το αισθησιακό και μυστηριώδες άρωμα που φορά εδώ και χρόνια

Πιο συγκεκριμένα, η Θάλεια Ματίκα ανέφερε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στη Τζένη Μελιτά πως δεν κάνει δουλειές στο σπίτι καθώς δεν είναι αυτός ο επαγγελματικός προσανατολισμός που διάλεξε. Η ίδια σημείωσε πως υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για αυτές τις εργασίες ενώ τόνισε πως καμία γυναίκα δεν είναι φτιαγμένη για να κάνει τις δουλειές του σπιτιού.

"Οι δουλειές σπιτιού είναι ένας επαγγελματικός προσανατολισμός. Εγώ δεν διάλεξα αυτόν τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Γι΄ αυτό και πληρώνονται για τις δουλειές του σπιτιού. Η μητέρα μου ως δικηγόρος έκανε και τις δουλειές του σπιτιού και το έβλεπα να γίνεται χίλια κομμάτια, είχα σκεφτεί ότι η γυναίκα δεν είναι φτιαγμένη γι΄ αυτό. Όταν έχει μια άλλη ιδιότητα που της απορροφά μεγάλο μέρος της ημέρας, δεν είναι υποχρεωμένη να συμμετέχει και σε αυτό."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ