Follow us

Θάλεια Ματίκα | Το αισθησιακό και μυστηριώδες άρωμα που φορά εδώ και χρόνια

+ Το ξυλώδες άρωμα που πρόσθεσε πρόσφατα στη συλλογή της.

Θάλεια Ματίκα άρωμα NDP

Αν κι όπως παραδέχεται η ίδια, τα καλλυντικά δεν είναι το φόρτε της, η Θάλεια Ματίκα είναι πάντα πρόθυμη να ακούσει τις συμβουλές των beauty experts, αλλά και "ανοιχτή" στο να δοκιμάσει νέα προϊόντα. Κάπως έτσι βρήκε και το γλυκό άρωμα, το οποίο φορά εδώ και χρόνια.

Ευγενία Σαμαρά | Τα 3 δροσερά αρώματα που φορά εδώ και χρόνια

Τα αγαπημένα αρώματα της Θάλειας Ματίκα

Όπως μας λέει η ίδια, το αγαπημένο της άρωμα είναι το αισθησιακό For Her Eau de Toilette του οίκου Narciso Rodriguez. "Το λατρεύω γιατί είναι πραγματικά ιδιαίτερο. Είναι έντονο κι αυτό το κάνει να αποπνέει ένα δυναμισμό", εξηγεί.

Θάλεια Ματίκα | Το αισθησιακό και μυστηριώδες άρωμα που φορά εδώ και χρόνια

Η σειρά for her είναι το δώρο του Narciso Rodriguez στις γυναίκες και ένας φόρος τιμής στην εσωτερική τους ομορφιά. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καρδιά του musc που βρίσκεται σε κάθε for her άρωμα, συνδυάζεται εδώ με τα άνθη πορτοκαλιάς, το περγαμόντο και τον όσμανθο, τη βανίλια, το κεχριμπάρι και το πατσουλί δημιουργώντας ένα μυστηριώδες, γλυκό κι αισθησιακό αποτέλεσμα.

Μιμή Ντενίση | Τα αρώματα που φορά εδώ και χρόνια και δεν αλλάζει με τίποτα

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στην αρωματική συλλογή της, όπως μας αποκαλύπτει η ίδια, είναι το Collection Extraordinaire Moonlight Patchouli Eau De Parfum του οίκου Van Cleef & Arpels. "Είναι τελείως διαφορετικό από τα αρώματα που φοράω συνήθως, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ το πώς μυρίζει και το γεγονός ότι διαρκεί πάρα πολλές ώρες πάνω στο δέρμα", εξηγεί.

Θάλεια Ματίκα άρωμα

Πρόκειται για ένα ξυλώδες άρωμα, πολύτιμο και συγχρόνως κομψό. Οι νότες κορυφής είναι το πατσουλί, το κακάο και τα ξύλα. H πολυτελής λουλουδάτη καρδιά του αποτελείται από μια μίξη αιθέριου ελαίου τριαντάφυλλου και ίριδας, η οποία εμπλουτίζεται από μία συμφωνία σουέντ με νότες δέρματος και φρούτων.

Ζέτα Δούκα | Το κομψό άρωμα που φορά εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ