Follow us

Ελένη Καρακάση | "Η υστερεκτομή είναι ένα σοκ για τον οργανισμό αλλά δεν σκέφτηκα στιγμή να πω στον γιατρό να μην το κάνουμε"

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την υστερεκτομή στην οποία υποβλήθηκε ενώ περιέγραψε το πόσο γρήγορα έγιναν όλα.

MissBloom TEAM
Ελένη Καρακάση Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" βρέθηκε χθες το μεσημέρι η Ελένη Καρακάση. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης ενώ μίλησε ανοιχτά για την υστερεκτομή στην οποία υποβλήθηκε πριν από λίγο καιρό.

Ελένη Καρακάση | Η συγκινητική εξομολόγηση για την ολική υστερεκτομή - "Η μητρότητα δεν έκλεισε για εμένα"

Η Ελένη Καρακάση υπογράμμισε το πόσο γρήγορα έγιναν όλα μετά τις εξετάσεις που έκανε ενώ ανέφερε πως ήταν κάτι που περίμενε πως θα συνέβαινε. Η ίδια τόνισε πως η υστερεκτομή είναι ένα μεγάλο σοκ για τον οργανισμό ενώ σημείωσε πως δεν σκέφτηκε ούτε για μία στιγμή να μην κάνει το χειρουργείο.

"Ήταν δύσκολο πολύ το 2022 γιατί είχα αυτό το θέμα υγείας που μου ήρθε πολύ ξαφνικό. Παρόλο του ότι είμαι ένας πολύ τακτικός άνθρωπος στις εξετάσεις μου, νομίζω πως αυτός ήταν και ο λόγος που πρόλαβα να μην γίνει κάτι χειρότερο, απλά υπήρχε μια πολύ μεγάλη εξέλιξη μέσα στον χρόνο που είχα κάνει την τελευταία εξέταση. Κάτι που ήξερα ότι υπήρχε πολύ μικρό έγινε πολύ μεγάλο στον ετήσιο γυναικολογικό μου έλεγχο. Είδαμε κάτι πολύ μεγάλο σε αυτό το πράγμα, όπως μου τα έλεγαν λίγο πολύ για να μην με τρομάξουν. Δευτέρα έκανα μαγνητική, Τρίτη βγήκε, Τετάρτη πρωί μου λέει ο γυναικολόγος μου "Παρασκευή η εισαγωγή και Δευτέρα το χειρουργείο”. Τόσο γρήγορα. Δεν είναι ότι σοκαρίστηκα αλλά έπρεπε να γίνουν πολλά πράγματα πολύ γρήγορα."

"Για κάποιο λόγο είχα λίγο ψιλιαστεί ότι κάτι μπορεί να γίνει, το περίμενα ότι θα γινόταν κάποια στιγμή. Το φοβόμασταν πάρα πολύ το τι μπορεί να είναι. Ήταν πολλά σκαμπανεβάσματα. Εκεί που ήσουν οκ, εκεί σε έπαιρνε η κάτω βόλτα. Εκεί βέβαια είχα και τον άνδρα μου, τον Δημήτρη που ήταν συμπαραστάτης και "έτρωγε" όλη αυτή την εναλλαγή των συναισθημάτων"

"Η υστερεκτομή είναι ένα σοκ για τον οργανισμό. Δεν σκέφτηκα στιγμή να πω στον γιατρό να μην το κάνουμε. Δηλαδή με το που το είπαμε, του είπα "βγαλ’ τα" γιατί το είχα ζήσει και με την μαμά μου αυτό, η οποία και το έζησε ακόμα μικρότερη, γύρω στα 40. Τα είχα πολύ έντονα στο κεφάλι μου και τα είχα πει κάπως στο μυαλό μου, ίσως να το είχα προετοιμάσει ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να γίνει αυτό. Οπότε ίσως αυτό να με βοήθησε αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να μην το βγάλουμε ή οτιδήποτε. Δηλαδή ήρθε η ώρα του, κλείνω φέτος τα πενήντα οπότε δεν είναι ότι σκεφτόμουν για παιδιά."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ