Follow us

Κωνσταντίνα Μιχαήλ | "Δε θέλω να εξηγώ την επιλογή μου να μην κάνω οικογένεια"

Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως δε θέλησε ποτέ της να κάνει παιδιά ενώ τόνισε πως κάθε φορά που μιλάει για αυτό, νιώθει σαν να απολογείται.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Μιχαήλ Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” βρέθηκε χθες το μεσημέρι η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης ενώ μίλησε ανοιχτά για την επιθυμία της να μην εξηγεί τον λόγο που δεν επέλεξε να κάνει οικογένεια.

Μαρία Κωνσταντάκη | Οι κρίσεις ηλικίας, η συμφιλίωση με τον εαυτό της και η αποστομωτική απάντηση που έδινε στη μητέρα της όταν την προέτρεπε να κάνει παιδί

Η ηθοποιός δήλωσε συγκεκριμένα πως νιώθει κάθε φορά στις συνεντεύξεις της πως απολογείται που δεν έχει κάνει οικογένεια και παιδιά ενώ όπως τόνισε, δε θέλει πια να εξηγεί την επιλογή της να μην κάνει οικογένεια. Η ίδια μάλιστα υπογράμμισε πως είναι πολλοί οι άνθρωποι στον περίγυρό της που απλώς δεν διανοούνται πως δε θέλησε ποτέ της να κάνει παιδιά.

"Δεν είμαι παντρεμένη και δεν έχω κάνει παιδιά από επιλογή. Το εξηγώ, με ρωτάνε γενικά… Πάρα πολλοί άνθρωποι δεν το διανοούνται ότι δεν θέλω παιδιά. Δε θέλω να εξηγώ την επιλογή μου. Ξεκινάμε τη ζωή μας και δεν είναι υποχρεωτικό ότι το μέσα μας λέει συγκεκριμένα πράγματα, είναι κοινωνικά αυτά βαλμένα."

"Είναι πάρα πολλές γυναίκες που το έχουν πάρα πολύ αυτό, χτυπάει το κουδούνι. Είναι πολλοί, άντρες και γυναίκες που δεν χτυπάει ποτέ αυτό το κουδούνι, χτυπάει για άλλα πράγματα. Σε βάζει σε μια απολογία όλο αυτό…"

"Αυτό που αρχίζει και μαλακώνει είναι το ότι μπορώ να έχω έναν μικρότερο σύντροφο… Η νεότητα είναι επιλογή, δεν είναι μόνο να την έχεις."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ