Follow us

Δανάη Μπάρκα | Η βραδινή εμφάνιση με strapless crop top γεμάτο παγιέτες

Casual but with a twist.

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα Instagram

Στην Άννα Βίσση διασκέδασε χθες βράδυ, η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega πήγε στο "Hotel Ερμού" όπου διασκέδασε με καλούς φίλους, μεταξύ των οποίων ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Μάλιστα, η ίδια απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό εντυπωσιάζοντάς μας ακόμα μία φορά με τις στιλιστικές της επιλογές.

Η Δανάη Μπάρκα στο πιο αισιόδοξο μήνυμα για το 2023 "Μπορείς να κανείς ο,τι ονειρεύεσαι αν πραγματικά το θέλεις. Η ζωή είναι δώρο"

Πιο αναλυτικά, για το βράδυ της Παρασκευής, η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να ντυθεί casual but with a twist. Συγκεκριμένα, η κόρη της Βίκυς Σταυρόπουλου φόρεσε ένα μαύρο, ψηλόμεσο και casual παντελόνι, το οποίο όμως απογείωσε με μία λαμπερή, strapless μπλούζα. Για την ακρίβεια, η ίδια επέλεξε να φορέσει το πιο λαμπερό, strapless crop top, το οποίο μάλιστα αποτελούνταν από ασημί παγιέτες.

Με λυτά τα μαλλιά της και μακιγιάζ με ένταση στα μάτια, η Δανάη Μπάρκα χόρεψε, ξενυχτήσει και διασκέδασε με την ψυχή της, όπως ακριβώς κάνει πάντα.

Δανάη Μπάρκα | Η βραδινή εμφάνιση με strapless crop top γεμάτο παγιέτες
Δανάη Μπάρκα
Δανάη Μπάρκα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ