Δανάη Μπάρκα | Η βραδινή εμφάνιση με strapless crop top γεμάτο παγιέτες

Casual but with a twist.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Στην Άννα Βίσση διασκέδασε χθες βράδυ, η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega πήγε στο "Hotel Ερμού" όπου διασκέδασε με καλούς φίλους, μεταξύ των οποίων ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Μάλιστα, η ίδια απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό εντυπωσιάζοντάς μας ακόμα μία φορά με τις στιλιστικές της επιλογές.

Η Δανάη Μπάρκα στο πιο αισιόδοξο μήνυμα για το 2023 "Μπορείς να κανείς ο,τι ονειρεύεσαι αν πραγματικά το θέλεις. Η ζωή είναι δώρο"

Πιο αναλυτικά, για το βράδυ της Παρασκευής, η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να ντυθεί casual but with a twist. Συγκεκριμένα, η κόρη της Βίκυς Σταυρόπουλου φόρεσε ένα μαύρο, ψηλόμεσο και casual παντελόνι, το οποίο όμως απογείωσε με μία λαμπερή, strapless μπλούζα. Για την ακρίβεια, η ίδια επέλεξε να φορέσει το πιο λαμπερό, strapless crop top, το οποίο μάλιστα αποτελούνταν από ασημί παγιέτες.

Με λυτά τα μαλλιά της και μακιγιάζ με ένταση στα μάτια, η Δανάη Μπάρκα χόρεψε, ξενυχτήσει και διασκέδασε με την ψυχή της, όπως ακριβώς κάνει πάντα.