Follow us

Μυρτώ Αλικάκη | "Δε θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι αν δεν είχα τα παιδιά μου. Νομίζω θα ήμουν ένας πολύ χειρότερος άνθρωπος"

Η ηθοποιός παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη αλλά και στα δύο τους παιδιά.

MissBloom TEAM
Μυρτώ Αλικάκη Instagram / Aspa Koulira

Μία άκρως εξομολογητική και απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε η Μυρτώ Αλικάκη, στην εκπομπή "Μαμά-δες" και τη Τζένη Θεωνά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που έχει σήμερα με τον Πέτρο Λαγούτη, αλλά και στα δύο τους παιδιά.

Μυρτώ Αλικάκη | "Τα παιδιά μου και ο Πέτρος Λαγούτης είναι η οικογένειά μου"

Η ίδια παραδέχτηκε πως ό,τι είναι σήμερα το οφείλει στα παιδιά της. Υπογράμμισε πως εκείνα είναι που την κάνουν καλύτερο άνθρωπο ενώ υποστήριξε πως αν δεν υπήρχαν τα παιδιά, ίσως εκείνη και ο Πέτρος Λαγούτης να μην είχαν σήμερα τη σχέση που έχουν. Μάλιστα, η Μυρτώ Αλικάκη δήλωσε πως έχει περάσει δύσκολες καταστάσεις με τον πρώην σύζυγό της, οι δυο τους όμως έχουν καταφέρει να αγαπηθούν από την αρχή.

"Με θυμάμαι να είμαι 18-19 χρονών και να σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα κάνω παιδιά. Ό,τι είμαι, σε μεγάλο βαθμό, το οφείλω στα παιδιά μου. Ό,τι καλό είμαι το οφείλω στα παιδιά μου. Εκείνα μού δίνουν ένα διαρκές κίνητρο να επανεξετάζω τα πράγματα, να βελτιώνομαι, να κοιτάζω τα μούτρα μου στον καθρέφτη και να ζητάω συγγνώμη. Δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι αν δεν είχα τα παιδιά μου. Νομίζω θα ήμουν ένας πολύ χειρότερος άνθρωπος."

"Επειδή περάσαμε πολύ δύσκολα κατά περιόδους με τον Πέτρο, ίσως αν δεν υπήρχαν τα παιδιά που μας υποχρέωσαν να συνεννοηθούμε και εν τέλει να ξανά αγαπηθούμε, μπορεί να είχαμε παραιτηθεί ο ένας από τον άλλον."

"Το πρόσωπο που ο καθένας από εμάς εξέφραζε στα παιδιά ή έβγαζε προς τα παιδιά ήταν πάντα ένας λόγος για να αγαπιόμαστε."

Δες το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή "Happy Day" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ