Follow us

Φαίη Σκορδά για τα κιλά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη | "Είναι χυδαίο αυτό που γίνεται"

Φανερά εκνευρισμένη, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα σχόλια που γίνονται τις τελευταίες μέρες αναφορικά με το σώμα της παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης.

MissBloom TEAM
Φαίη Σκορδά Instagram

Φανερά εκνευρισμένη εμφανίστηκε σήμερα το πρωί η Φαίη Σκορδά, στον αέρα της εκπομπής "Πρωινό μας". Με αφορμή μία συζήτηση αναφορικά με το "Survivor All Star", η παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια και να πάρει θέση για τα σχόλια που γράφονται και λέγονται αναφορικά με το σώμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και τις αγωνιστικές της ικανότητες.

"Ο Βασάλος με την Βαλαβάνη δεν χώρισαν ποτέ, ο γάμος θα γίνει σύντομα"

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά θέλησε να υποστηρίξει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη λέγοντας χαρακτηριστικά πως τα σχόλια για τις αγωνιστικές της επιδόσεις και το πόσο έχει αλλάξει το σώμα της, είναι χυδαία.

"Βλέπω ότι όλοι έχουν πέσει πάνω στην Ευρυδίκη. Βλέπω σε κοινές παρέες και στα σχόλια στο Instagram από το πρώτο επεισόδιο να σχολιάζουν την εμφάνισή της και γίνομαι έξαλλη. Μου βγαίνει αυτή τη στιγμή να την υποστηρίξω γιατί είναι χυδαίο αυτό που γίνεται. Κάθονται και βλέπουν ένα παιχνίδι και δεν παρακολουθούν το παιχνίδι, κοιτάνε πόσο κοντό είναι το σορτσάκι και αν το σώμα της έχει αλλάξει.'

"Εμένα το σώμα της τώρα μου αρέσει πιο πολύ. Κάποιοι το σχολιάζουν με έναν τρόπο που είναι χυδαίος. Επίσης, συνδυάζεται πολύ εύκολα με το αγωνιστικό. Ούτε ο Βασάλος που έχει το τέλειο σώμα δεν έχει κερδίσει όλες τις μάχες."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ