Follow us

Mαρία Μπακοδήμου | Αυτό είναι το υπέροχο σαλόνι της με τους γκρι τοίχους και τους τεράστιους πίνακες

Το σπίτι της παρουσιάστριας κινείται σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις ενώ είναι γεμάτο με φανταχτερά, διακοσμητικά στοιχεία.

MissBloom TEAM
Μαρία Μπακοδήμου Instagram

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι ένα από τα πρόσωπα της showbiz που αγαπάει τα social media όπως ακριβώς την αγαπούν και αυτή. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram διατηρώντας μία όμορφη σχέση με τους followers της, αφού δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες στο προφίλ της μη διστάζοντας να μοιράζεται με τους ακολούθους της πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Άννα Βίσση | Αυτή είναι η τεράστια κουζίνα του σπιτιού της

Έτσι, μέσα από το πλήθος των φωτογραφιών που έχει αναρτήσει η παρουσιάστρια όλα αυτά τα χρόνια, εμείς έχουμε καταφέρει να "μπούμε", να δούμε και να θαυμάσουμε το εσωτερικό του σπιτιού της και πιο συγκεκριμένα, το σαλόνι της. Η παρουσιάστρια έχει ένα μεγάλο και ευρύχωρο σπίτι, το οποίο κινείται σε σκουρόχρωμους ρυθμούς. Πιο αναλυτικά, το σαλόνι της Μαρίας Μπακοδήμου έχει γκρι τοίχους και πολλές λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα. Μάλιστα, οι περισσότεροι από τους τοίχους είναι διακοσμημένοι με μεγάλες κορνίζες και πίνακες ζωγραφικής, οι οποίοι προσθέτουν στον χώρο το απαραίτητο χρώμα σπάζοντας έξυπνα τη μονοχρωμία.

Αντίστοιχα, ο χώρος του σαλονιού παίρνει "ζωή" και μία πιο σύγχρονη διάθεση από τα άπλετα διακοσμητικά στοιχεία που υπάρχουν τριγύρω, και τα οποία εικάζουμε πως η παρουσιάστρια έχει συλλέξει μέσα στα χρόνια με αρκετό ψάξιμο και ιδιαίτερη προσοχή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ