Follow us

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | "Μου έχει τύχει να κοιμηθώ σε συνέντευξη, ήμουν τόσο κουρασμένη και αυτός τόσο βαρετός…"

Το αστείο περιστατικό που περιέγραψε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής "Στούντιο 4".

MissBloom TEAM
Νάνσυ Ζαμπέτογλου Instagram @nancyzabetoglou

Ένα αστείο περιστατικό περιέγραψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα της εκπομπής "Στούντιο 4", με αφορμή μία συζήτηση αναφορικά με την κούραση.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | "Και εκεί που ψάχνω στα μέιλ μου τον ΑΜΚΑ, βλέπω κάτι προσφορές από ένα μαγαζί και μπαίνω στο μαγαζί"

Πιο αναλυτικά, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές μία αστεία ιστορία από το παρελθόν της αποκαλύπτοντας συγχρόνως πως έχει τύχει να κοιμηθεί εν ώρα συνέντευξης. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως μία φορά, σε μικρότερη ηλικία, την πήρε ο ύπνος κατά τη διάρκεια μία συνέντευξης καθώς η ίδια ήταν κουρασμένη και ο συνεντευξιαζόμενος πολύ βαρετός.

"Μου έχει συμβεί παιδιά να κοιμηθώ. Ούτε εσύ δεν το ξέρεις. Στην Θεσσαλονίκη όταν ήμουν μικρή, ήμουν τόσο κουρασμένη κι αυτός ήταν τόσο βαρετός. Σε συνέντευξη με κασετοφωνάκι για περιοδικό. Είχα βάλει το κασετοφωνάκι και θυμάμαι και ποιος ήταν, αλλά δεν θα το πω."

"Δεν ξέρω, αν με κατάλαβε Θανάση μου. Εγώ πάντως κάποια στιγμή, όπως ήμουν στην καρέκλα και το κασετοφωνάκι μπροστά, μάλλον έγειρα γιατί όταν άνοιξα ξανά τα μάτια, συνειδητοποίησα ότι είχε περάσει πάρα πολλή ώρα που άκουσα τι έλεγε. Πάντως το κασετοφωνάκι έγραφε κι ήταν τόσο βαρετός."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ