Follow us

Πέμη Ζούνη | "Δεν έχω δει το "Maestro", νομίζω δε θα πήγαινα για guest εμφάνιση, ξέρει και ο Χριστόφορος ότι δε θα έπρεπε να με καλέσει..."

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

MissBloom TEAM
Πέμη Ζούνη NDP

Μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή "Open Weekend" και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου παραχώρησε η Πέμη Ζούνη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το "Maestro".

Ο Αντίνοος Αλμπάνης για τη σειρά "Maestro" | "Η περίοδος των γυρισμάτων ήταν τόσο ωραία που σε πιάνει θλίψη για το μετά"

Συγκεκριμένα, η Πέμη Ζούνη δήλωσε πως δεν έχει παρακολουθήσει την επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ενώ τόνισε πως δε θα ήθελε να κάνει καμία guest εμφάνιση σημειώνοντας πως ούτε και εκείνος θα το πρότεινε ποτέ. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά πως η τηλεοπτική τους συνύπαρξη στο παρελθόν ήταν τόσο δυνατή και καλή, που οτιδήποτε συνέβαινε τώρα θα ήταν απλώς λίγο.

"Όχι, δεν έχω δει το Maestro γιατί τις 23:00 πρέπει να έχω κοιμηθεί γιατί ξυπνάω στις 05:00. Θα το δω κάποια στιγμή όμως. Νομίζω ότι δεν θα πήγαινα να κάνω guest στο Maestro. Νομίζω ότι το ξέρει κι εκείνος ότι δεν θα έπρεπε να με καλέσει. Αυτό ήταν μια στιγμή πολύ πετυχημένη και ιδιαίτερη, αυτή που κάναμε, και δεν πρέπει να επαναληφθεί γιατί θα είναι… λιγότερο."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ