Follow us

Πώς είναι να έχεις προσωπική φρουρά σε όλη σου τη ζωή; Η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση δίνει την πιο δαφωτιστική απάντηση

Η επιχειρηματίας μίλησε ανοιχτά για τον θηλασμό, για τη vegan διατροφή που ακολουθεί ο γιος της αλλά και για τις κρίσεις πανικού.

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση Instagram

Ένα Q & A έκανε πριν από λίγες μέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση. Η επιχειρηματίας απάντησε στις ερωτήσεις που της έκαναν οι followers ενώ αναφέρθηκε σε πολλά πράγματα.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | Κάνει πεζοπορία κρατώντας στην αγκαλιά της τον 10 μηνών γιο της

Πιο αναλυτικά, η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση μίλησε ανοιχτά για τον θηλασμό, για τη vegan διατροφή που ακολουθεί ο γιος της, για τις κρίσεις πανικού που είχε αλλά και για τη ζωή με προσωπική φρουρά. Συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας σημείωσε πως θηλάζει ακόμα τον γιο της, Νίκο Βασιλειάδη, ενώ αποκάλυψε πως ακολουθεί vegan διατροφή και αυτός, εδώ και πέντε μήνες.

Πώς είναι να έχεις προσωπική φρουρά σε όλη σου τη ζωή; Η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση δίνει την πιο δαφωτιστική απάντηση
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

Στη συνέχεια, η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού λέγοντας πως έκανε ένα πισωγύρισμα στον τρίτο μήνα μετά τη γέννηση του γιου της ενώ η ίδια δε δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική της φρουρά. Συγκεκριμένα, παραδέχτηκε πως όταν ήταν στην εφηβεία ήταν περίεργο για εκείνη να έχει σωματοφύλακες ωστόσο τώρα τους βλέπει σαν φίλους της.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ