Follow us

"Έπαθα επιλόχειο θυμό, για μήνες θύμωνα με το παιδί και μετά γέλαγα ψεύτικα"

Όλα όσα δήλωσε η τραγουδίστρια για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

MissBloom TEAM
Μελίνα Μακρή Instagram

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε η Μελίνα Μακρή στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριέττη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της.

Μελίνα Μακρή | "Κοίταζα το μωρό μου, δεν μπορούσα να το αγγίξω. Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα"

Πιο αναλυτικά, η Μελίνα Μακρή δήλωσε πως είχε μία πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη καθώς και πως αυτός είναι ο λόγος που δεν επιθυμεί να κάνει δεύτερο παιδί. Η ίδια τόνισε πως γέννησε πρόωρα ενώ σημείωσε πως είχε για μήνες επιλόχειο θυμό, κάτι που την έκανε να θυμώνει με το παραμικρό ξεσπώντας ύστερα σε ψεύτικα γέλια.

"Τραγουδάω στο μωρό όλη μέρα, το έχω ζαλίσει. Εάν είχε λαλιά θα έλεγε "σταμάτα, δεν αντέχω άλλο”. Με την εγκυμοσύνη αντιμετώπισα ψύχραιμα τα 20 κιλά που πήρα. Έπαθα επιλόχειο θυμό, για μήνες θύμωνα με το παιδί και μετά γέλαγα ψεύτικα. Είχα θυμώσει πάρα πολύ μία μέρα που είχε μπει μία μύγα στο σπίτι."

"Η δύσκολη εγκυμοσύνη που είχα είναι ένας λόγος να πεις δεν θα ξανακάνω παιδί, αν έχεις τρομάξει τόσο πολύ. Μπαίνοντας στον ένατο μήνα κόλλησα κορονοϊό και γι’ αυτό γέννησα πρόωρα. Το παιδί το πήρα μετά από δύο εβδομάδες γιατί ήταν στη θερμοκοιτίδα, κόντεψα να φτάσω στην τρέλα, έκλαιγα δεν μπορούσα να πάω να το δω."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ