Follow us

Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας | Αυτός είναι ο 30χρονος γιος του Κώστα Χαρδαβέλλα που του μοιάζει εκπληκτικά

Ο γιος του δημοσιογράφου αν και έχει μία ενεργή πολιτική άποψη και ζωή, φροντίζει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

MissBloom TEAM
Κώστας Χαρδαβέλλας NDP

Τα 30 του χρόνια γιόρτασε πριν από λίγες μέρες ο γιος του Κώστα Χαρδαβέλλα, Κωνσταντίνος. Ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας είναι ο μονάκριβος γιος του γνωστού δημοσιογράφου και της Μαρίας Παναγοπούλου που αν και έχει μία ενεργή πολιτική άποψη και ζωή, φροντίζει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Άση Μπήλιου | "Υιοθετήθηκα τριών ημερών και το έμαθα 16 χρονών..."

Ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας ζούσε για χρόνια στο Λονδίνο όπου και σπούδασε Διαιτολογία στο King’s College. Ύστερα, ο ίδιος έκανε το πρώτο του μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία, στο Πανεπιστήμιο του Liverpool, ενώ επέλεξε να επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς όπως λέει την αγαπάει πολύ. Ο 30χρονος ζει πλέον μόνιμα στην Αθήνα ενώ έχει ανοίξει το δικό του γραφείο διαιτολογίας. Μέσα σε όλα αυτά, ο πολυπράγμων Κωνσταντίνος έχει επίσης ολοκληρώσει και ένα μεταπτυχιακό στην Εκτίμηση και Διαχείριση Επαγγελματικού, Περιβαλλοντικού και Φαρμακευτικού Κινδύνου στην Ιατρική σχολή του ΕΚΠΑ όπου και συνεχίζει ως διδάκτωρ.

Ο γιος του γνωστού δημοσιογράφου δηλώνει ένας περήφανος Παλαιοφαληριώτης ενώ στο παρελθόν έχει αποδείξει την αγάπη του για την περιοχή όπου μεγάλωσε, βάζοντας υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος.

Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας | Αυτός είναι ο 30χρονος γιος του Κώστα Χαρδαβέλλα που του μοιάζει εκπληκτικά
ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ