Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας | Αυτός είναι ο 30χρονος γιος του Κώστα Χαρδαβέλλα που του μοιάζει εκπληκτικά

Ο γιος του δημοσιογράφου αν και έχει μία ενεργή πολιτική άποψη και ζωή, φροντίζει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Τα 30 του χρόνια γιόρτασε πριν από λίγες μέρες ο γιος του Κώστα Χαρδαβέλλα, Κωνσταντίνος. Ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας είναι ο μονάκριβος γιος του γνωστού δημοσιογράφου και της Μαρίας Παναγοπούλου που αν και έχει μία ενεργή πολιτική άποψη και ζωή, φροντίζει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Άση Μπήλιου | "Υιοθετήθηκα τριών ημερών και το έμαθα 16 χρονών..."

Ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας ζούσε για χρόνια στο Λονδίνο όπου και σπούδασε Διαιτολογία στο King’s College. Ύστερα, ο ίδιος έκανε το πρώτο του μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία, στο Πανεπιστήμιο του Liverpool, ενώ επέλεξε να επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς όπως λέει την αγαπάει πολύ. Ο 30χρονος ζει πλέον μόνιμα στην Αθήνα ενώ έχει ανοίξει το δικό του γραφείο διαιτολογίας. Μέσα σε όλα αυτά, ο πολυπράγμων Κωνσταντίνος έχει επίσης ολοκληρώσει και ένα μεταπτυχιακό στην Εκτίμηση και Διαχείριση Επαγγελματικού, Περιβαλλοντικού και Φαρμακευτικού Κινδύνου στην Ιατρική σχολή του ΕΚΠΑ όπου και συνεχίζει ως διδάκτωρ.

Ο γιος του γνωστού δημοσιογράφου δηλώνει ένας περήφανος Παλαιοφαληριώτης ενώ στο παρελθόν έχει αποδείξει την αγάπη του για την περιοχή όπου μεγάλωσε, βάζοντας υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος.