Follow us

Παύλος Μαρινάκης | Το αυτοάνοσο λίγο μετά την εκλογή, ο γάμος του εν μέσω κορονοϊού & η τηλεοπτική σειρά που τον συγκίνησε

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης αποκαλύπτεται

MissBloom TEAM
Παύλος Μαρινάκης ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή "MEGA Καλημέρα” μίλησε ο Παύλος Μαρινάκης.

Σε μία από τις σπάνιες προσωπικές του συνεντεύξεις, εκτός πολιτικών εκπομπών, Ο 34χρονος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για τη διαδρομή του από τα γήπεδα του μπάσκετ στον πολιτικό στίβο, αλλά και τη ζωή του στο πλευρό της συζύγου του.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΑ 34 ΤΟΥ;

"Οι λόγοι είναι πολλοί αλλά ο κυριότερος είναι η εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού, του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αν δεν είχε εκλεγεί πριν από 7 χρονια πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δεν θα σκεφτόταν κάποιος εύκολα να προτείνει τον πρόεδρο της Νεολαίας του, όπως ήμουν εγώ πριν ένα χρόνο, για Γραμματέα του κόμματος. Σε ένα κόμμα όπως η Νέα Δημοκρατία που κρατά βαθιά στον χρόνο -αυτό έχει πολλά καλά αλλά και αρκετές δυσκολίες, να αντέχεις στον χρόνο. Βλέποντας μια ομαδική δουλειά που είχε γίνει και θέλοντας στην πράξη να συμβολίσει την ανανέωση. Όσο πιο νέος είσαι όμως τόσο πιο πολύ πρέπει να τρέξεις, για να αποδείξεις πως δεν μπήκες μόνο για αυτό".

Η συνέχεια στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ