Follow us

Ρούλα Ρέβη | "Έχω ξαναπεί πως δεν θέλω ανοσία της αγέλης στις άσχημες εικόνες"

Η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε το δικό της μήνυμα για όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο 24ωρο στην Τουρκία και τη Συρία.

MissBloom TEAM
Ρούλα Ρέβη Instagram

Ο τραγικός απολογισμός του σεισμού της Τουρκίας δεν έχει τέλος. Ζωές χαμένες, άνθρωποι που συνεχίζουν να αγνοούνται και χιλιάδες κατεστραμμένα κτήρια αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής στη γειτονική χώρα, αλλά και στη Συρία. Η Ρούλα Ρέβη θέλοντας να μοιραστεί τη δική της οπτική πάνω στον όλεθρο του σεισμού, δημοσίευσε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πηγαία ειλικρίνειά της, καθώς και ο τρόπος που αντιμετωπίζει το τραγικό συμβάν του σεισμού, έλαβε ιδιαίτερα θετική απήχηση από τους followers της, οι οποίοι της άφησαν κάποια άκρως εγκωμιαστικά σχόλια κάτω από τη δημοσίευσή της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρούλα Ρέβη είπε μεταξύ άλλων: "Δεν θέλω να μοιραστώ εικόνες και βίντεο από την καταστροφή στην Τουρκία , είναι η στάση μου και η θέση μου, μπορεί και λόγω επαγγέλματος, μπορεί και λόγω τρομακτικού φόβου που έχω απέναντι στις τραγικές εικόνες ανθρώπων που υποφέρουν, παιδιών που βασανίζονται, έχω ξαναπεί πως δεν θέλω ανοσία της αγέλης στις άσχημες εικόνες, κάτι που η εποχή προσφέρει με τόση ευκολία ….".

Στο τέλος της δημοσίευσης έκλεισε με ένα μήνυμα με τεράστια συμβολική αξία: "Σκέψου και μην κοιτάς τις εικόνες μην τρέφεις τα μάτια , σκέψου το σπίτι σου επάνω σου , το χιόνι έξω , και τον χαμένο άνθρωπο σου που δεν μπορείς να βοηθήσεις . Και πες μέσα από την καρδιά σου βαθιά μια προσευχή".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ