Follow us

Ρούλα Ρέβη | Το άρωμα που φορά κάθε μέρα εδώ και χρόνια έχει απίστευτα μεγάλο φανατικό κοινό

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ρούλα Ρέβη Instagram

Μπορεί να μην έχει γίνει viral στο TikTok (ακόμα έστω), κι όμως έχει εξαιρετικά μεγάλο φανατικό κοινό, το οποίο μάλιστα περιλαμβάνει και πολλές Ελληνίδες celebrities. Μία από αυτές είναι και η Ρούλα Ρέβη, η οποία σίγουρα θα σε πείσει να δοκιμάσεις το εν λόγω cult favourite eau de parfum:

Μαρίνα Βερνίκου | Το μοναδικό άρωμα που φορά απ' όταν πήγαινε στο πανεπιστήμιο

Το αγαπημένο άρωμα της Ρούλας Ρέβη

Ο λόγος για το Elixir des Merveilles Eau de Parfum του οίκου Hermès, το αγαπημένο άρωμα και της Ρούλας Ρέβη. "Το φοράω πολλά χρόνια. Η αλήθεια είναι βέβαια, πως σχεδόν όλα τα αρώματα πηγαίνουν στην επιδερμίδα μου, παρόλα αυτά, "κόλλησα" με το συγκεκριμένο γιατί δε μύριζε έντονα, δεν με ενοχλούσε και όλοι μου έλεγαν πόσο ωραία μύριζε πάνω μου", είχε πει στο παρελθόν.

Ρούλα Ρέβη | Το άρωμα που φορά κάθε μέρα εδώ και χρόνια έχει απίστευτα μεγάλο φανατικό κοινό

Πρόκειται για ένα πολύ κομψό, ανατολίτικο άρωμα με νότες από φλούδα πορτοκαλιού, κεχριμπάρι, καραμέλα, ζάχαρη βανίλιας, πατσουλί, κέδρο και σανδαλόξυλο, το οποίο έχει εξαιρετικά μεγάλο φανατικό κοινό. Μερικές ακόμα από τις Ελληνίδες celebrities, που το έχουν στη συλλογή τους και το φορούν καθημερινά είναι η Έλενα Παπαρίζου, η Μπέττυ Μαγγίρα και η Νίκη Κάρτσωνα.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Το δροσερό άρωμα που φορά από το σχολείο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ