Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Aπαντάει πρώτη φορά για τα επιθετικά σχόλια που δέχεται στο Instagram

"Αλλάζουν τόσο πολύ οι προτεραιότητές σου…"

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" έκανε η Χριστίνα Μπόμπα, με αφορμή την τηλεοπτική επιστροφή του Σάκη Τανιμανίδη.

Η Χριστίνα Μπόμπα φοράει τη μεγαλύτερη τάση του street style

Η γνωστή digital creator μίλησε για το show επιχειρηματικότητας που παρουσιάζει ο αγαπημένος της, "Dragon's Den", ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στα δικά της επαγγελματικά σχέδια. Μαλιστα, με αφορμή την απάντηση που έδωσε για τα επαγγελματικά της, η Χριστίνα Μπόμπα υπογράμμισε πως για εκείνη έχουν προτεραιότητα οι κόρες της ενώ σημείωσε πως από τότε που έγινε μητέρα, δεν τη στεναχωρεί τίποτα.

"Οι μικρές τώρα αρχίζουν και καταλαβαίνουν. Όσο μεγαλώνουν είναι όλο και καλύτερες. Το Dragons’ Den για μένα είναι το καλύτερο show, είναι ένας λόγος που έχω γυρίσει και βλέπω τηλεόραση. Νομίζω ο Σάκης είναι στο στοιχείο του, έχει παντρέψει τις δύο μεγάλες του αγάπες, το επιχειρείν, με την τηλεοπτική παρουσίαση και είναι τέλειο."

"Έχουν γίνει συζητήσεις όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τώρα το focus μου είναι στα κορίτσια και στην επιχείρηση εστίασης, οπότε δεν είναι κάτι που αξιολογούσα σοβαρά. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις, τίποτα όμως δεν είναι ανακοινώσιμο."

"Αφού γέννησα, δεν με στεναχωρεί τίποτα. Αλλάζουν τόσο πολύ οι προτεραιότητές σου που δεν σε αφορά τόσο πολύ το τι θα πει ο κόσμος, όταν μάλιστα αυτό δεν έχει βάση και μεγάλη ουσία."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ