Follow us

Χριστίνα Παππά | "Έχω κάνει τάματα για το εγγόνι μου, ενδιαφέρθηκαν από όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου για την πάθησή του"

Όλα όσα είπε η Χριστίνα Παππά για τη σπάνια πάθηση με την οποία ήρθε αντιμέτωπη η νεογέννητη εγγονή της.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Παππά NDP

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε η Χριστίνα Παππά στην εκπομπή "Mega Καλημέρα". Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στη σπάνια πάθηση από την οποία πάσχει η εγγονή της.

Άννα Μπεζάν | "Το παιδί μου είναι μία μοναδική ιατρική περίπτωση. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ"

Πιο συγκεκριμένα, όπως έκανε πρόσφατα γνωστό η Άννα Μπεζάν, η νεογέννητη κόρη της ήρθε αντιμέτωπη με μία σπάνια πάθηση η οποία την ανάγκασε να μείνει στο νοσοκομείο επί έναν ολόκληρο μήνα. Η Χριστίνα Παππά τόνισε πως για την εγγονή της έχει κάνει πολλά τάματα ενώ σημείωσε πως ενδιαφέρθηκαν για την πάθησή της τα πανεπιστήμια όλου του κόσμου.

"Ένιωσα ότι χάνω τη ζωή μου όταν έπαθε ατύχημα το παιδί μου και τώρα με το πρόβλημα υγείας της εγγονής μου. Έχω κάνει τάματα για το εγγόνι μου, ενδιαφέρθηκαν από όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου για την πάθηση του."

"Ο γιος μου ήταν καλύτερος από ότι θα μπορούσε να είναι μία μάνα. Για έναν ολόκληρο μήνα δεν βγήκε ούτε ένα λεπτό από το νοσοκομείο."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ