Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | "Από τύχη δεν βρεθήκαμε εμείς αντιμέτωποι με τα 7,8 ρίχτερ..."

Όλα όσα είπε η επιχειρηματίας για το πώς αντιλαμβάνεται πια τη ζωή, μετά τη γέννηση της κόρης της.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη

Μία σειρά από stories και σημειώσεις έκανε πριν από λίγες ώρες η Μαίρη Συνατσάκη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή επιχειρηματίας, με φόντο την αγαπημένη της Σαρωνίδα, έκανε κάποιες σκέψεις τις οποίες και μοιράστηκε με τους followers της.

Η Μαίρη Συνατσάκη δίνει 4 χρήσιμες συμβουλές σε κάθε νέο γονιό

Πιο συγκεκριμένα, η Mairiboo θέλησε να μοιραστεί με τους followers της το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά τη γέννηση της κόρης της ενώ υπογράμμισε πόσο διαφορετικά τη συγκινεί πια η ζωή.

"Με συγκινεί διαφορετικά πια η ζωή. Όχι λόγω ορμονών. Όχι. Είναι που εκτιμώ αλλιώτικα τα θαύματα και την τύχη. Από τύχη δε βρεθήκαμε εμείς αυτή την εβδομάδα αντιμέτωποι με 7,8 Ρίχτερ."

"Από θαύμα σώθηκαν οι άνθρωποι, μικροί μεγάλοι, νεογέννητα από χαλάσματα. Από τύχη υπάρχει ακόμη αυτή η παραλία στη Σαρωνίδα που βούτηξα τα πόδια μου πρώτη φορά 6 μηνών και επέστρεψα χθες 38 ετών με την 2 μηνών μικρουλένια μου. Από θαύμα η 2 μηνών μικρουλένια μου. Αν μπορούμε κάποιες μέρες, να μετράμε περισσότερο τα τυχερά μας και τα θαύματά μας, από τις ατυχίες και τα δύσκολα μας, θα ήταν… θαύμα."

Μαίρη Συνατσάκη | "Από τύχη δεν βρεθήκαμε εμείς αντιμέτωποι με τα 7,8 ρίχτερ..."
Μαίρη Συνατσάκη
Μαίρη Συνατσάκη
Μαίρη Συνατσάκη
Μαίρη Συνατσάκη
Μαίρη Συνατσάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ