Follow us

Νίκη Σερέτη | Η τηλεοπτική Δεβόρα φωτογραφίζεται με τον Γιάννη Μπέζο 26 χρόνια μετά το τέλος της σειράς "Εκείνες κι εγώ"

Έτσι είναι σήμερα η αγαπημένη σε όλους Δεβόρα από την πετυχημένη σειρά "Εκείνες κι εγώ".

MissBloom TEAM
Νίκη Σερέτη NDP

Μία πολύ σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε χθες βράδυ η Νίκη Σερέτη. Η γνωστή ηθοποιός, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα πολύ μέσα από τον ρόλο της Δεβόρα στην επιτυχημένη σειρά "Εκείνες κι εγώ", βρέθηκε στο θέατρο "Άνεσις" όπου και παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Οικόπεδα με θέα".

Πώς είναι σήμερα η Βάνα Δάγκα από την επιτυχημένη σειρά "Οι Μεν και οι Δεν";

Μάλιστα, η Νίκη Σερέτη συναντήθηκε κατά την είσοδό της στο θέατρο με τον Γιάννη Μπέζο ενώ οι δυο τους δε δίστασαν να φωτογραφηθούν, 26 ολόκληρα χρόνια μετά την επιτυχημένη σειρά στην οποία συμπρωταγωνίστησαν. Η ηθοποιός, που απέχει τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας, συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική κάνοντας δουλειές σε θέατρο και τηλεόραση ενώ όπως όλα δείχνουν, η ίδια έχει αλλάξει εμφανισιακά πολύ.

Πιο συγκεκριμένα, η Νίκη Σερέτη μοιάζει να είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ έχοντας ανοίξει αρκετά το χρώμα των μαλλιών της και έχοντας αφήσει τα μαλλιά της στο φυσικό τους, cool, afro look.

Νίκη Σερέτη | Η τηλεοπτική Δεβόρα φωτογραφίζεται με τον Γιάννη Μπέζο 26 χρόνια μετά το τέλος της σειράς "Εκείνες κι εγώ"

Νίκη Σερέτη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ