Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη αγκαλιά με τον Σάκη Ρουβά και τον Ηλία Ψινάκη σε μία σπάνια φωτογραφία, 30 χρόνια πριν

Το 1993 η Ελένη Μενεγάκη ήταν μόλις 24 ετών.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη Instagram

Το 1993 η Ελένη Μενεγάκη έκανε τα πρώτα της βήματα στην ελληνική τηλεόραση έχοντας ένα τελείως διαφορετικό παρουσιαστικό από αυτό που έχει σήμερα. Η παρουσιάστρια, πριν από 30 χρόνια, ήταν μόλις 24 ετών ενώ τότε, συνήθιζε να κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις πηγαίνοντας από πάρτι σε πάρτι.

Η Ελένη Μενεγάκη μ' ένα φόρεμα στην απόχρωση που λατρεύουν οι royals

Σήμερα, κάνουμε ένα μικρό throwback και ταξιδεύουμε στον χρόνο, σε μία βραδιά του 1993, όταν η Ελένη Μενεγάκη διασκέδαζε έχοντας στο πλευρό της τον Σάκη Ρουβά και τον τότε manager του, Ηλία Ψινάκη. Με τα μαλλιά της σε φυσικό χρώμα, με έντονο μακιγιάζ και με ένα φόρεμα βγαλμένο από τη δεκαετία των '90's, η παρουσιάστρια έδειχνε να είναι πιο ευδιάθετη και fresh από ποτέ.

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και οι δύο άντρες έχουν αλλάξει ριζικά το παρουσιαστικό τους, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς από την παρακάτω φωτογραφία. Ωστόσο μέχρι και σήμερα, οι τρεις τους απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας, συνεχίζοντας τις καριέρες τους στον χώρο του θεάματος.

Η Ελένη Μενεγάκη αγκαλιά με τον Σάκη Ρουβά και τον Ηλία Ψινάκη σε μία σπάνια φωτογραφία, 30 χρόνια πριν

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη έκανε παρέα με τον Ηλία Ψινάκη ενώ μέχρι και σήμερα, οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Τον Ιούνιο του 2022 μάλιστα, η παρουσιάστρια ανήρτησε μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram με αφορμή μία τυχαία συνάντηση που είχαν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ