Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη μ' ένα φόρεμα στην απόχρωση που λατρεύουν οι royals

Βρήκαμε την πιο κομψή εκδοχή στη Mango για να υιοθετήσεις το look.

Ελένη Μενεγάκη Instagram @elenimenegaki

Όσες φορές και αν το διατυπώσουμε και πάλι δεν θα είναι αρκετές: Τα φορέματα είναι τα fashion items που δεν πρέπει να λείπουν από καμία κομψή γκαρνταρόμπα. Ο λόγος; Δεν είναι ένας αλλά πολλοί. Ευκολοφόρετα, γεμάτα χάρη και θηλυκότητα, αποπνέουν μία αδιαμφισβήτητη κομψότητα και προσφέρουν τη λύση στα στιλιστικά προβλήματα. Όταν δεν είσαι σίγουρη για το dress code ή τους συνδυασμούς των ρούχων, μπορείς άφοβα να εμπιστευτείς ένα φόρεμα και να ξεχωρίσεις ως μία -αν όχι η μόνη- από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες. Τη στιλιστική αξία τους γνωρίζει πολύ καλά η Ελένη Μενεγάκη, η οποία εμφανίστηκε με ένα φόρεμα στην αγαπημένη απόχρωση των royals.

Τα μέλη τω βασιλικών οικογενειών ανά τον κόσμο μοιράζουν στιλιστική έμπνευση και τα looks τους αποτελούν study case για τους fashion editors και όχι αδίκως. Πέρα από την αδιαμφισβήτητη κομψότητα που χαρακτηρίζει τις επίσημες εμφανίσεις τους, οι royals επικοινωνούν και πολλά σημαντικά μηνύματα, μέσα από τα αξεσουάρ, τα prints και τις αποχρώσεις που θα επιλέξουν. Ωστόσο, οι πιο καλοντυμένες royals λατρεύουν ένα συγκεκριμένο look, το οποίο φορούν με κάθε ευκαιρία. Ο λόγος για τις εμφανίσεις τους με μπλε ρουά, η απόχρωση που έχει ταυτιστεί με την αριστοκρατία. Είναι επιβλητική, δυναμική και συγχρόνως κομψή, γι' αυτό άλλωστε και την επιλέγουν οι γυναίκες με σοφιστικέ στιλ.

Η Ελένη Μενεγάκη όπως φαίνεται και αυτή θαυμάζει τις royals και δοκίμασε το αγαπημένο τους χρώμα σε ένα φόρεμα. Η ίδια εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της με ένα μίντι φόρεμα με ογκώδη μανίκια και κλειστή λαιμόκοψη. Το φόρεμα φέρει στενή γραμμή αγκαλιάζοντας σφιχτά τη φιγούρα της.

Get the look

Η μπλε ρουά απόχρωση αναβαθμίζει το staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας, το φόρεμα και για αυτό και εμείς βρήκαμε το ιδανικό στη Mango. Έχει άκρως κολακευτική γραμμή και προσφέρει ευελιξία για να δημιουργήσεις day to night looks. Θα το βρεις παρακάτω.

Η Ελένη Μενεγάκη μ' ένα φόρεμα στην απόχρωση που λατρεύουν οι royals
Μίντι κρουαζέ φόρεμα, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ