Follow us

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Mariah Riddlesprigger | Ο μεγάλος τους γιος μόλις έγινε 3 ετών - Οι οικογενειακές φωτογραφίες και οι γλυκές ευχές στον Liam

"Σε αγαπώ περισσότερο από ό,τι μπορώ να εκφράσω με λόγια…"

MissBloom TEAM
Γιάννης Αντετοκούνμπο οικογένεια Instagram

Τα γενέθλιά του είχε πριν από λίγες μέρες ο γιος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Mariah Riddlesprigger, Liam. Ο μεγάλος γιος του αγαπημένου ζευγαριού έκλεισε τα τρία του χρόνια ενώ η γλυκιά του μαμά, του ευχήθηκε μέσα από τα social media της με τον πιο γλυκό τρόπο.

Mariah Riddlesprigger | Οι γλυκές ευχές στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και η σπιτική τούρτα που του έφτιαξε με τη βοήθεια του γιου τους

Πιο αναλυτικά, η Mariah Riddlesprigger θέλησε να πει "χρόνια πολλά” στον μεγάλο της γιο δημοσιεύοντας τις πιο γλυκές και οικογενειακές φωτογραφίες. Η ίδια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά φωτογραφία με τον "Greek Freak” και τα υπέροχα παιδιά τους γράφοντας στη λεζάντα τις πιο τρυφερές ευχές.

"Στην πιο γλυκιά ψυχή. Μπορώ ακόμα να σε αποκαλώ μωρό μου; Χρόνια σου πολλά μεγάλο μου αγόρι. Σε αγαπώ περισσότερο από ό,τι μπορώ να εκφράσω με λόγια. Σε ακόμα περισσότερους μαραθώνιους paw patrol και πάρτι γεμάτα χορό! 💛🎉”

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ