Follow us

Ιάσονας Μανδηλάς | "Πήρα δύναμη από τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον Γιώργο Καπουτζίδη για να κάνω coming out"

H εξομολόγηση του καλλιτέχνη για το coming out του και ο λόγος που δεν το είχε πει στους γονείς του.

MissBloom TEAM
Ιάσονας Μανδηλάς Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν" βρέθηκε χθες ο Ιάσονας Μανδηλάς. Ο καλλιτέχνης μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά για όλα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στους λόγους για τους οποίους έκανε coming out.

Φώτης Σεργουλόπουλος | "Οι άνθρωποι που αγαπάμε το ίδιο φύλο δεν εκφραζόμαστε δημοσίως γιατί μας έχει απαγορευτεί"

Ο γνωστός τραγουδιστής και χορευτής ανέφερε χαρακτηριστικά πως τη δύναμη για να βγει και να μιλήσει για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις την πήρε από τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον Γιώργο Καπουτζίδη. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε πως το έκανε επειδή πιέστηκε ενώ σημείωσε πως δεν το είχε πει στους γονείς του γιατί δεν ήθελε να τον επηρεάσουν με κανέναν τρόπο.

"Εγώ που με αφορά, δεν μπορώ να πω ότι το έκανε ο τάδε τραγουδιστής και πήρα τη δύναμη από αυτό. Πήρα δύναμη από τον Φώτη, από τον Γιώργο Καπουτζίδη. Το είχαμε συζητήσει με την εταιρεία, γιατί ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα συμβεί. Σε αυτούς που δεν το είπα ήταν στους γονείς μου, γιατί δεν ήθελα να με επηρεάσουν ή να μπουν στη διαδικασία να με προστατεύσουν."

"Το έκανα, γιατί πιέστηκα. Το προηγούμενο καλοκαίρι είχα απαντήσει σε μια ερώτηση "τι σου αρέσει σε μια κοπέλα;” σε χιουμοριστική φάση κι ένας φίλος μου μου την είπε. Εμένα αυτό με έτρωγε και με πίεζε, το ότι τώρα θα με αντιπαθούν, γιατί θα νομίζουν ότι λέω ψέματα. Με πίεζε κι ο ένας, με πίεζε κι η άλλη πλευρά και λέω "ξεκαθάρισέ το να είσαι καλά με εσένα κι αν υπάρξει κόστος, θα το πληρώσω."

Δες εδώ όλη τη συνέντευξη :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ