Follow us

Μαρούσα Στρογγυόγλου | H Αφροδίτη από το "Άκρως Οικογενειακόν" και τα απίστευτα βίντεο με την έφηβη κόρη της στο Tik Tok

Το βίντεο μαμάς και κόρης στο Tik Tok που ξετρέλανε τους θαυμαστές της σειράς έχει συγκεντρώσει πάνω από 200 χιλιάδες προβολές.

MissBloom TEAM
Μαρούσα Στρογγυόγλου Instagram

Είκοσι χρόνια πέρασαν από τότε που η Μαρούσα Στρογγυόγλου υποδυόταν την κόρη του Αλέξανδρου Θεοτοκάτου στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 "Άκρως Οικογενειακόν". H τηλεοπτική Αφροδίτη Θεοτοκάτου, η δίδυμη αδερφή του Ερμή, ήταν ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες αυτής της σειράς που μέχρι και σήμερα, μέσα από τις επαναλήψεις, σκορπάει περίσσιο γέλιο με τις ατάκες της.

Η Μαρίνα Σπανού υπάρχει μέσα από την τέχνη | Η κόρη του Χρήστου Σπανού είναι ένα υπερταλέντο που έχει πολλά ακόμη να δώσει

Η Μαρούσα Στρογγυόγλου, όταν συμμετείχε στην εν λόγω κωμική σειρά, μπορεί να υποδυόταν τη μαθήτρια Λυκείου η ίδια ωστόσο ήταν 25 ετών. Σήμερα, η γνωστή ηθοποιός δε θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι με τα κοντά, μαύρα μαλλιά αφού είναι μία γυναίκα 45 ετών και μητέρα ενός παιδιού.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έχει αποκτήσει μία κόρη. Ένα γλυκύτατο και cool κορίτσι που βρίσκεται στην εφηβεία. Η Φαίδρα, η μονάκριβη κόρη της ηθοποιού, δε διστάζει να αναρτά μάλιστα στα social media διάφορα στιγμιότυπα με τη μητέρα της, όπως αυτό το αστείο και άκρως χορευτικό βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok πριν από λίγο καιρό ξετρελαίνοντας δικαίως τους followers της και τους θαυμαστές της σειράς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ