Follow us

Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια | Αυτή ήταν η τελευταία, κοινή, δημόσια εμφάνισή τους

Όπως έγινε χθες γνωστό, το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο 9 μόλις μήνες μετά τον γάμο του ενώ και οι δύο, έχουν διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram.

MissBloom TEAM
Μαυρίδης - Καθάργια NDP

Διαζύγιο αποφάσισε να πάρει ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια, εννέα μόλις μήνες μετά τον γάμο τους. Η εν λόγω είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή "Super Katerina" ενώ σύμφωνα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, το διαζύγιο είναι συναινετικό.

Διαζύγιο "βόμβα" για Γιώργο Μαυρίδη και Κρίστη Καθάργια | Η ανακοίνωση 9 μήνες μετά τον γάμο τους

Η τελευταία, κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2022, λίγους μόλις μήνες μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού "Asia Express" στο οποίο και συμμετείχαν. Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια είχαν απαθανατιστεί τότε από τον φωτογραφικό φακό σε γνωστό νυχτερινό κέντρο των Αθηνών, έχοντας στην παρέα τους και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Σήμερα, τόσο ο Γιώργος Μαυρίδης όσο και η Κρίστη Καθάργια έχουν διαγράψει από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram τις κοινές τους φωτογραφίες ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2022, μετά από 2,5 χρόνια σχέσης.

Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια | Αυτή ήταν η τελευταία, κοινή, δημόσια εμφάνισή τους
Μαυρίδης - Καθάργια
Μαυρίδης - Καθάργια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ