Follow us

Λύγισε η Σοφία Αλιμπέρτη για την τραγωδία στα Τέμπη | "Με τσάκισε, πονάω, είμαι μάνα…"

"Αυτό το "στείλε μου μόλις φτάσεις"…"

MissBloom TEAM
Σοφία Αλιμπέρτη NDP

Ένα live στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Σοφία Αλιμπέρτη, θέλοντας να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά της με αφορμή την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης, 28 Φεβρουαρίου.

"Σήμερα θρηνεί όλη η Ελλάδα" | Το μήνυμα της Marie - Chantal και του Παύλου Γλίξμπουργκ για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε στους ανθρώπους που την ακολουθούν για τις ευθύνες που πρέπει να αναλάβουν οι ιθύνοντες ενώ κάποια στιγμή έδειξε να λυγίζει μπροστά στην κάμερα υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως η τραγωδία αυτή την έχει τσακίσει ως μητέρα.

"Πονάω πραγματικά, είμαι μάνα, ταυτίζομαι. Θέλω να σταματήσει αυτό να σταματήσει πραγματικά, δεν μας αξίζει αυτό, δεν μας αξίζει. Τουλάχιστον να έχουν την αξιοπρέπεια και να μην πηγαίνουν εκεί για να κάνουν δήθεν ότι νοιάζονται και ότι όλα θα φτιάξουν και θα αποδοθούν ευθύνες και όλα αυτά.

Μη πηγαίνετε, δεν θέλουμε να σας βλέπουμε δεν μας ενδιαφέρει. Σας έχουμε απαξιώσει πρέπει να το καταλάβετε. Οι πολλοί σας έχουν απαξιώσει οι λίγοι ασχολούνται γιατί κάτι θέλουν από εσάς είναι αλισβερίσι, δεν είναι αξιοκρατικό. Δεν παίρνω συνήθως θέση αλλά κάποια στιγμή νιώθεις ότι πνίγεσαι. Αυτό το "στείλε μου μόλις φτάσεις” με τσάκισε. Έβλεπα τους γονείς να ψάχνει με αγωνία το παιδί τους."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ