Follow us

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | "Μου έχει τύχει να πάω μετά από ατύχημα σε νεκροτομείο και να αναγνωρίσω άνθρωπο, δεν τον αναγνώριζα…"

Η συγκλονιστική ιστορία που μοιράστηκε η παρουσιάστρια με αφορμή την εθνική τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη.

MissBloom TEAM
Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Μία συγκλονιστική ιστορία μοιράστηκε χθες η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, στον αέρα της εκπομπή "Στούντιο 4", με αφορμή την εθνική τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη. Πιο αναλυτικά, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έχει πάει σε νεκροτομείο για αναγνώριση, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φέρει εις πέρας τη διαδικασία.

"Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή αν θα σπάσω τα κόκαλά μου πέφτοντας κι εγώ στο κενό"

Συγκεκριμένα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ανέφερε πως κάποτε, μετά από ένα ατύχημα, χρειάστηκε να πάει για αναγνώριση σε ένα νεκροτομείο όμως η ίδια δεν αναγνώρισε τον άνθρωπο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήταν σαν το μυαλό της να αρνούνταν να δει την αλήθεια.

"Μου έχει τύχει να πάω μετά από ατύχημα σε νεκροτομείο και να αναγνωρίσω άνθρωπο, δεν τον αναγνώριζα. Αναρωτιόμουν γιατί; Δεν θυμάμαι πώς μοιάζει ή το μυαλό μου αρνείται να το δει και να καταλάβει ότι αυτό είναι αλήθεια;"

Με τη σειρά του, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τόνισε πως δε θέλει καν να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί πώς μπορεί να νιώθει ένας άνθρωπος που έρχεται αντιμέτωπος με μία σορό, με στάχτες.

"Ίσως να είναι συνδυασμός των δύο. Κάποιοι άλλοι άνθρωποι δεν έχουν την δυνατότητα ούτε να αντικρίσουν μία σορό. Τους πηγαίνουν απέναντι σε κάποια στάχτη; Οστά; Και τους λένε εδώ. Εδώ τι; Τι να αναγνωρίσεις; Πραγματικά δεν θέλω να σκεφτώ καν πως θα είναι αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος θα αντικρίσει μία τέτοια κατάσταση."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ