Follow us

Μίνως Θεοχάρης | "Να βλέπουμε gay φιλιά στην τηλεόραση, χρειαζόμαστε ορατότητα"

Ο καλλιτέχνης παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη κάνοντας λόγο για τη διαφορετικότητα στο θέατρο και τη μυθοπλασία.

MissBloom TEAM
Μίνως Θεοχάρης Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά" βρέθηκε ο Μίνως Θεοχάρης. Ο γνωστός καλλιτέχνης παραχώρησε στην Αθηναΐδα Νέγκα μία απολαυστική συνέντευξη ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στα φιλιά που ανταλλάσσουν ή που καλό θα ήταν να ανταλλάσσουν gay χαρακτήρες σε σειρές και ταινίες.

Νίκος Μουτσινάς | "Όταν είπα στη μητέρα μου "μαμά, είμαι gay", μπορεί να είπε μέσα της πως "επιτέλους, είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του"

Πιο αναλυτικά, ο Μίνως Θεοχάρης τόνισε πως οι ομοφυλόφιλοι χρειάζονται ορατότητα λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι σημαντικό να βλέπουμε gay φιλιά σε ταινίες και σειρές αρκεί αυτά να μην μπαίνουν επιτηδευμένα.

"Γι’ αυτά που ακούμε, παλεύουμε, ο καθένας από την πλευρά του, για να μην τα ακούμε. Έχει γίνει βελτίωση, δεν έχει γίνει όμως αυτή που θα έπρεπε για να είμαστε όλοι ήρεμοι και να μην κατεβαίνουμε στους δρόμους. Δεν αισθάνομαι ότι είναι δίκαιο να λέμε ότι δεν έχει γίνει τίποτα, δεν έχουμε φτάσει πουθενά."

"Δε μπορώ να πω ότι γίνεται εσκεμμένα, να βλέπουμε γκέι φιλιά στην τηλεόραση, υπάρχει λόγος. Χρειαζόμαστε ορατότητα. Με οποιονδήποτε τρόπο γίνεται, καλώς κάνει και γίνεται. Εγώ διαφωνώ αισθητικά με πράγματα, όχι που μπήκε ένα γκέι φιλί αλλά το πώς, δηλαδή αν έχει μπει επιτηδευμένα."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ