Follow us

Λυδία και Ηλέκτρα Μπερνάντο | Οι γλυκύτατες και στιλάτες κόρες της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Φώτη Μπερνάντο έχουν μεγαλώσει πολύ

Όλες οι φορές που η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες των χαριτωμένων κοριτσιών.

MissBloom TEAM
Πηνελόπη Αναστασοπούλου Instagram

Το 2016 η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγινε μητέρα για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο και γλυκύτατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Φώτη Μπερνάντο, τη Λυδία Μπερνάντο. Δύο χρόνια αργότερα, το αγαπημένο ζευγάρι απέκτησε άλλο ένα κοριτσάκι, την Ηλέκτρα Μπερνάντο.

Επέτειος 9 χρόνων για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Φώτη Μπενάρντο | "Κάθε χρόνο ερωτευόμαστε ξανά"

Τα δύο κορίτσια έχουν μακριά, καστανόξανθα μαλλιά ενώ όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς από τις φωτογραφίες που αναρτούν οι γονείς τους στα social media, έχουν και οι δύο υπέροχο στιλ. Πάντα προσεγμένα ντυμένες, περιποιημένες και χαριτωμένες, η Λυδία και η Ηλέκτρα κάνουν απίστευτα καλή παρέα μεταξύ τους ενώ παρά τη διαφορά ηλικίας, οι δυο τους μοιάζουν πολύ.


Ψηλές, όμορφες και γλυκές, η 7χρονη Λυδία και η 5χρονη Ηλέκτρα είναι δίχως αμφιβολία οι μεγάλες αγάπες των δύο καλλιτεχνών που από το 2016 και έκτοτε άλλαξαν για πάντα τις ζωές τους, με τον καλύτερο φυσικά τρόπο. "Ευγνωμοσύνη, έρωτας, αγάπη, ευτυχία, ευλογία, ολοκλήρωση..", έχει δηλώσει παλαιότερα η Πηνελοπη Αναστασοπούλου αναφορικά με τα συναισθήματά της ως μητέρα.






Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ