Follow us

Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ | "Είμαι συντετριμμένη…"

Το δημόσιο μήνυμα της κόρης του Παύλου Γλίξμπουργκ για την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών.

MissBloom TEAM
Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ Instagram

Το δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ στην Ελλάδα, με αφορμή την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών. Η κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Marie Chantal ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά πως είναι συντετριμμένη.

"Σήμερα θρηνεί όλη η Ελλάδα" | Το μήνυμα της Marie - Chantal και του Παύλου Γλίξμπουργκ για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη

Πιο αναλυτικά, η 27χρονη κοπέλα δημοσίευσε μία viral εικόνα που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο και η οποία παρομοιάζει τη σημαία της Ελλάδας με σπασμένες ράγες τρένου, γράφοντας ένα κείμενο σχετικά με τα συναισθήματά της και τις σκέψεις της μετά την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης. Συγκεκριμένα, η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ έγραψε : "Είμαι συντετριμμένη από τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα, η καρδιά μου είναι σε όλους όσους επηρεάστηκαν από αυτή την καταστροφή. 💙"

Αξίζει να σημειώσουμε πως το δημόσιο αυτό μήνυμα της Μαρίας Ολυμπίας Γλίξμπουργκ ήρθε μετά τα σχόλια που δέχθηκε από τους followers της σχετικά με τις αναρτήσεις της στα social media εν μέσω εθνικού πένθους.

Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ | "Είμαι συντετριμμένη…"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ