Follow us

Ρένια Λουιζίδου | "Περιμένω τη στιγμή που θα ακουστεί η λέξη "εμμηνόπαυση" στην ελληνική τηλεόραση"

Όλα όσα σχολίασε η ηθοποιός για τις ερωτήσεις του τύπου "γιατί δεν έκανες παιδί;".

MissBloom TEAM
Ρένια Λουιζίδου NDP

Καλεσμένη στην εκπομπή "Δύο στη 1" βρέθηκε καλεσμένη η Ρένια Λουιζίδου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στις ερωτήσεις που της κάνουν του τύπου "γιατί δεν έκανες παιδί;”, χαρακτηρίζοντάς τις φρικτές.

Χείμαρρος η Ρένια Λουϊζίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη & το ελληνικό #MeToo | "Δεν μου λείπει το ταλέντο κανενός"

Πιο αναλυτικά, η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τις σεξιστικές ερωτήσεις που της κάνουν κατά καιρούς οι δημοσιογράφοι σημειώνοντας πως περιμένει τη στιγμή που θα ακουστεί η λέξη "εμμηνόπαυση" στην ελληνική τηλεόραση.

"Δεν θα ρωτήσουν ποτέ έναν άνδρα αν φοράει περούκα, αλλά εμένα θα με ρωτήσουν σε μία συνέντευξη αν έχω κάνει πλαστικές. Οι ερωτήσεις τύπου "γιατί δεν έκανες παιδί;” ή "γιατί έκανες μόνο ένα παιδί;” είναι φρικτές."

"Περιμένω τη στιγμή που θα ακουστεί η λέξη "εμμηνόπαυση” στην ελληνική τηλεόραση. Προσωπικά όταν είχα τα αντίστοιχα συμπτώματα μου έλεγαν να το κρύβω. Λοιπόν, θα περάσουμε όλες μας εμμηνόπαυση και δεν πρέπει ούτε να ντρεπόμαστε, ούτε να το κρύβουμε. Η εμμηνόπαυση δεν σημαίνει τέλος στη γοητεία και τη σεξουαλικότητα. Εγώ όταν βλέπω σήμερα τη Σάρον Στόουν τη βρίσκω μια χαρά σεξουαλική."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ