Follow us

Η Κλέλια Ρένεση αγκαλιά με την κόρη της στο Σύνταγμα | "Μας έχουν πνίξει τα χημικά"

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε μαζί με τη μονάκριβη κόρη της στην πορεία που πραγματοποιήθηκε χθες στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή την τραγωδία των Τεμπών.

MissBloom TEAM
Κλέλια Ρένεση

Το παρών έδωσε χθες το πρωί η Κλέλια Ρένεση, με τη μονάκριβη κόρη της, στην πορεία που διοργανώθηκε στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη.

Κλέλια Ρένεση | "Όσο βαστάνε τα πόδια μου και το λέει η καρδιά μου, το παιδί μου θα το γεμίζω με αγκαλιές, λουλούδια και όνειρα"

Η γνωστή ηθοποιός έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη της, Κοραλία, δημοσίευσε στα προσωπικά της social media αρκετά στιγμιότυπα από την πορεία κατηγορώντας αυτούς που προσπάθησαν να διαλύσουν το ειρηνικό κλίμα που επικρατούσε πετώντας χημικά. Πιο συγκεκριμένα, η Κλέλια Ρένεση σημείωσε πως την έχουν πνίξει τα χημικά ενώ τόνισε πως είναι ντροπή αυτό που συνέβη υπογραμμίζοντας πως δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι ήταν εκεί με τα παιδιά τους.

"Ντροπή, μας έχουν πνίξει τα χημικά. Ντροπή! Κατεβήκαμε με τα παιδιά μας δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι και μας ρίξατε όλη τη ληγμένη χημεία της αποθήκης σας! ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ. ΑΝΑΝΔΡΟΙ!", σημείωσε μεταξύ άλλων η Κλέλια Ρένεση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ