Follow us

Δανάη Μπάρκα | "Σοκαρίστηκα με τα σχόλια που γραφόντουσαν, δεν είναι απλά άδικο, είναι παρανοϊκό..."

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια για τα σχόλια που δέχθηκε με αφορμή το οδοιπορικό που έκανε στα Τέμπη.

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα Instagram

Στα Τέμπη βρέθηκε πριν από λίγες μέρες η Δανάη Μπάρκα, μαζί με την εκπομπή "Πάμε Δανάη!", κάνοντας ρεπορτάζ στον τόπο όπου συγκρούστηκαν τα δύο τρένα και 57 άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε σήμερα το πρωί για αυτή τη σοκαριστική εμπειρία ενώ δε δίστασε να αναφερθεί σε όλα τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε.

H Δανάη Μπάρκα για το οδοιπορικό στα Τέμπη | "Φτάσαμε στην πόλη και γύρω μας υπήρχαν μόνο νεκροφόρες"

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα σημείωσε πως κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, πριν ακόμα παίξει στην τηλεόραση το ρεπορτάζ της από τα Τέμπη, δέχθηκε πλήθος αρνητικών μηνυμάτων αναφορικά με την επιλογή της να βρεθεί εκεί. Η ίδια τόνισε πως σοκαρίστηκε με όσα διάβασε ενώ υπογράμμισε πως τα σχόλια που της έκαναν δεν ήταν απλώς άδικα αλλά και παρανοϊκα.

"Να μην έχεις δει τι έχω πει, αλλά να ξέρεις ότι τη Δευτέρα εγώ έχω εκπομπή και όλο το σαββατοκύριακο να βρίζεις, δεν είναι απλά άδικο, είναι παρανοϊκό. Εγώ σοκαρίστηκα το σαββατοκύριακο με τα σχόλια που γραφόντουσαν. Πρώτη φορά στη ζωή μου απενεργοποίησα τα σχόλια κάτω από φωτογραφία μου.

Είδαν κάποιοι άνθρωποι ότι εμείς πήγαμε ως εκπομπή στη Λάρισα να πάρουμε κάποιες μαρτυρίες ανθρώπων. Αν δείτε τι μου έλεγαν, πράγματα που δεν θα τα ξεστομίσω καν. Σοκαρίστηκα, λέω… αλήθεια τώρα;

Δεν έχεις δει τι πάμε να κάνουμε, δεν έχεις δει πώς θα το χειριστούμε. Κάτσε να βγει το θέμα και μετά οκ, τράβα το από τα μαλλιά και βρίσε με. Αλλά δες πρώτα τι έχουμε κάνει. Δεν μπορεί να μην ξέρεις τι έχουμε κάνει και να μου στέλνεις κατεβατά, να με βρίζεις, ότι δεν σεβόμαστε, ότι είμαστε γελοίοι.

Είναι τρομακτικό αυτό με τα σχόλια, όλα χρειάζονται όριο. Καταλαβαίνω ότι η ανθρωποφαγία να πουλάει, να γίνεται αυτό το… love to hate, να μην μπορείς να ξεκολλήσεις. Υπάρχουν εκπομπές που το κάνουν."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ