"Όλη μου η ζωή…" | Η Αθηνά Οικονομάκου κοιτάει τον Μάξιμο και τη Σιέννα και "λιώνει"

Η γλυκιά φωτογραφία και ο τρόπος των παιδιών της να φροντίσουν το τραυματισμένο της πόδι.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Την πιο γλυκιά φωτογραφία με τα παιδιά της ανήρτησε χθες η Αθηνά Οικονομάκου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή επιχειρηματίας, λόγω ενός τραυματισμού που είχε στο πόδι της, φαίνεται πως περνάει ακόμη περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της κάτι που η ίδια απολαμβάνει πολύ.

Animal Print & Leather | H Αθηνά Οικονομάκου συνδυάζει υποδειγματικά δυο bold στοιχεία της μόδας

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ η Αθηνά Οικονομάκου βρισκόταν σπίτι της, ξεκουράζοντας το πόδι της, το οποίο θέλησαν να "φροντίσουν" τα παιδιά της. Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός και επιχειρηματίας φωτογράφισε τα χέρια των παιδιών της πάνω στο τραυματισμένο της γόνατο σημειώνοντας γλυκά πως ο Μάξιμος και η Σιέννα είναι ο κόσμος της.

Οπως όλα δείχνουν, αυτός ήταν ο γλυκός τρόπος του Μαξίμου και της Σιέννα να γιατρέψουν το πόδι της μαμάς τους, κάνοντάς τη σίγουρα να χαμογελάσει. "Όλη μου η ζωή...εσείς!", σημείωσε πάνω στη φωτογραφία η Αθηνά Οικονομάκου.


Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως πριν από δύο μέρες, η Αθηνά Οικονομάκου γιόρτασε τα γενέθλιά της παρέα με τους αγαπημένους της ανθρώπους, με την ίδια ωστόσο να δηλώνει πως οι τελευταίες μέρες δεν είναι ιδιαίτερα εύκολες.