Follow us

Ο Σάκης Τανιμανίδης για τον Γιώργο Μαυρίδη | "Τελικά αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν"

Όλα όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής για τη σχέση τους σήμερα.

MissBloom TEAM
Σάκης Τανιμανίδης - Γιώργος Μαυρίδης

Καλεσμένος στην εκπομπή "The 2night Show" βρέθηκε χθες βράδυ ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στον Γρήγορη Αρναούτογλου για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στη σχέση του με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Γιώργος Μαυρίδης | Μιλάει για πρώτη φορά για την "επανασύνδεσή" του με τον Σάκη Τανιμανίδη

Πιο αναλυτικά, ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για τον Γιώργο Μαυρίδη και τη φιλία τους λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν. Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πως είχαν μία μικρή επαφή όλα αυτά τα χρόνια ενώ τόνισε πως ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος γιατρός.

"Για την βάφτιση εγώ τον κάλεσα. Δεν είναι ότι έβαλα κάτω τον εγωισμό μου. Ο χρόνος είναι πολύ μεγάλος γιατρός. Τελικά αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Μας χώρισαν και μας χωρίζουν ακόμα κάποια πράγματα. Παρόλα αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα. Όσο περνά ο χρόνος και κοιτάς πίσω σου, λες εγώ θέλω να είμαι έτσι ή αλλιώς; Δεν ήταν ότι επικοινωνήσαμε πρώτη φορά στην βάφτιση και τον πήρα μετά από πέντε χρόνια. Μιλήσαμε, είχαμε κάποια μικρή επαφή. Πέρασε αυτός κορωνοϊό, έκανα εγώ τα παιδάκια μου. Όταν παντρεύτηκε με την Κρίστη, με κάλεσε στον δικό του τον γάμο και μετά τον κάλεσα εγώ στην βάφτιση, όχι για ό,τι είχε προηγηθεί. Απλά ένιωθα σε αυτήν την ημέρα θα ήθελα να είναι κι ο Γιώργος. Έχω πολύ απλό τρόπο σκέψης και πρώτου επιπέδου ανάλυση."

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Breakfast@Star" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ