Η Αριάδνη Ρουβά έχει μεγαλώσει πολύ | Φωτογραφίζεται στην αγκαλιά του Σάκη Ρουβά και "λιώνει" το Instagram

Ο τραγουδιστής ανήρτησε δύο γλυκές φωτογραφίες με την πανέμορφη κόρη του, δείχνοντάς μας πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το πιο όμορφο και ιδιαίτερο post έκανε χθες στο Instagram ο Σάκης Ρουβάς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε δύο υπέροχες φωτογραφίες με τη μικρή του κόρη, δείχνοντάς μας πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.

Mε δάκρυα στα μάτια | Η Μαίρη Συνατσάκη φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με το πανέμορφο μωρό της

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανήρτησε δύο εικόνες στις οποίες κρατά ψηλά στον ουρανό τη μικρή Αριάδνη. Οι εν λόγω φωτογραφίες μάλιστα, είναι τραβηγμένες με απόκλιση πολλών μηνών, αφού η Αριάδνη απεικονίζεται σε διαφορετικές ηλικίες και το περιβάλλον γύρω τους σε διαφορετικές εποχές.

Η πανέμορφη, 10χρονη πια κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη μοιάζει να είναι στην αγκαλιά του μπαμπά της πιο ευτυχισμένη από ποτέ ενώ όπως όλα δείχνουν, η ίδια έχει μεγαλώσει πολύ. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο τραγουδιστής τόνισε πως τα κορίτσια είναι ικανά να κάνουν τα πάντα, σημειώνοντας όλα όσα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας μεγαλώνοντας γυναίκες.

"Τα κορίτσια μας είναι ικανά να κάνουν τα πάντα όσα ποτέ θα ονειρευτούν. Είναι γυναίκες δυνατές, έξυπνες, δυναμικές, με άποψη και λόγο. Ας τους θυμίσουμε ότι τα στερεότυπα και τις ταμπέλες τα βάζουμε εμείς οι ίδιοι στους εαυτούς μας και στους γύρω μας. Ας μεγαλώσουμε τα κορίτσια μας έχοντας αυτά υπόψιν.

(Λέτε να θέλει και η μεγάλη μου κόρη τώρα να τη σηκώσω;)", σημείωσε ο Σάκης Ρουβάς.