Follow us

Σωτήρης Τσαφούλιας | "Το δυστύχημα στα Τέμπη δεν ανέδειξε τίποτα άλλο από την παθογένεια και την ανικανότητα της ελληνικής Πολιτείας"

Όλα όσα είπε ο γνωστός σκηνοθέτης για την τραγωδία των Τεμπών.

MissBloom TEAM
Σωτήρης Τσαφούλιας Facebook

Καλεσμένος στην εκπομπή "Επίλογος" βρέθηκε χθες βράδυ ο Σωτήρης Τσαφούλιας. Ο γνωστός και πετυχημένος σκηνοθέτης παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη, μη διστάζοντας μεταξύ άλλων να αναφερθεί και στην τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | "Δεν θα θέλαμε όλη η Ελλάδα να αλλάξει τα πλάνα της για εμάς εάν είχε δολοφονηθεί το δικό μας παιδί;"

Πιο αναλυτικά, ο δημιουργός του "Έτερος Εγώ" σημείωσε πως η τραγωδία των Τεμπών ανέδειξε απλώς την παθογένεια και την ανικανότητα της ελληνικής Πολιτείας. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε πως δυστυχώς ήταν τα νέα παιδιά αυτά που πλήρωσαν αυτές τις παθογένειες υπογραμμίζοντας συγχρόνως πως έχει έρθει η στιγμή να κάνουμε την αυτοκριτική μας.

"Το δυστύχημα στα Τέμπη δεν ανέδειξε τίποτα άλλο από την παθογένεια και την ανικανότητα της ελληνικής Πολιτείας τα τελευταία 23 χρόνια. Το έγκλημα αυτό είναι συλλογικής ευθύνης. Όχι μόνο της πολιτικής εξουσίας. Είναι ένα δυστύχημα με νεκρούς και το μόνο χειρότερο είναι να έχεις νέους νεκρούς. Αυτά τα παιδιά πλήρωσαν τις παθογένειες του κράτους."

"Είναι μία στιγμή που πρέπει να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας. Όποιος χρησιμοποίησε γνωστό για να σβήσει κλήση, για να βάλει το παιδί του κάπου καλά στον στρατό έχει ευθύνη. Οι δημοσιογραφικές εκπομπές που ανέδειξαν το θέμα – και τους ευχαριστούμε – έχουν ευθύνη γιατί το 1/10 να αφιέρωναν στα πράγματα που δεν γίνονται σωστά για την ασφάλειά μας σε σχέση με τον χρόνο που αφιερώνουν στους παίκτες των reality ή σε άλλα πράγματα που δεν έχουν αξία κάτι θα είχε φτιάξει."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ