Follow us

Editorial | Βραβεία Oscar - Όταν η Angelina Jolie "πέταξε" μπούτι και μερικές ακόμα στιγμές των βραβείων που δεν ξεχνιούνται

Ποιος μπορεί άραγε να ξεχάσει την επική, πρώτη δημόσια εμφάνιση της Angelina Jolie και του Brad Pitt;

MissBloom TEAM
Angelina Jolie Splash news

Σε λίγες μονάχα ώρες από τώρα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η 95η απονομή των Oscars. Η λαμπερή βραδιά, που θα λάβει χώρα στο Dolby Theater στο Los Angeles, θα έχει στο τιμόνι της παρουσίασης τον Jimmy Kimmel, ο οποίος μάλιστα αναλαμβάνει τη θέση αυτή για τρίτη φορά.

Όσκαρ 2023 | Τα 6 ρεκόρ που μπορεί να καταρριφθούν στην τελετή απονομής των βραβείων

Εν αναμονή λοιπόν των φετινών βραβείων, σήμερα γυρίζουμε πίσω τον χρόνο και θυμόμαστε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές, iconic, αστείες ή ίσως και αμήχανες στιγμές περασμένων βραβείων, στιγμών και εποχών.

Μία από τις iconic στιγμές σημειώθηκε αναμφίβολα στο κόκκινο χαλί των Oscars του 2009, όταν η Angelina Jolie και ο Brad Pitt εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί, τέσσερα χρόνια μετά το τέλος του γάμου του ηθοποιού με την Jennifer Aniston.

Editorial | Βραβεία Oscar - Όταν η Angelina Jolie "πέταξε" μπούτι και μερικές ακόμα στιγμές των βραβείων που δεν ξεχνιούνται

Άλλη μία iconic στιμγή, με πρωταγωνίστρια την Angelina Jolie για ακόμα μία φορά, πραγματοποιήθηκε το 2012. Ήταν τότε που η πασίγνωστη ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί των βραβείων φορώντας μία μαύρη τουαλέτα με ένα τεράστιο άνοιγμα στο δεξί της, αλαβάστρινο πόδι. Αυτό που έμεινε στην ιστορία ως... "πέταξε" μπούτι!

Angelina Jolie

Angelina Jolie Brad Pitt

Στις αξεπέραστες στιγμές παλαιότερων βραβείων φυσικά και δε θα μπορούσε να μη συμπεριληφθεί η πασίγνωστη και ασυναγώνιστη selfie που τράβηξε η Ellen DeGeneres’, το μακρινό 2014. H ίδια είχε αναρτήσει την εν λόγω φωτογραφία στο Twitter, με το tweet αυτό να μετρά σήμερα πάνω από 2 εκατομμύρια Retweets.

Αντίστοιχα, το 2019, το ενδιαφέρον των βραβείων μονοπώλησαν η Lady Gaga, o Bradley Cooper και η σύζυγός του, Irina Shayk. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί αγκαλιά με τη μητέρα και την αγαπημένη του ενώ όλοι είχαν στραμμένα τα βλέμματα στον ίδιο και στις ματιές που αντάλλασσε με την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία "A Star is Born", Lady Gaga, αφού οι φήμες για πιθανό ειδύλλιο είχαν πάρει τότε "φωτιά".

Lady Gaga
Bradley Cooper, Irina Shayk and his mother

Στην 85η απονομή των βραβείων, η Jennifer Lawrence, το cool κορίτσι του Hollywood, κέρδισε το πρώτο της Oscar για τον ρόλο της στην ταινία "Silver Linings Playbook". Η ίδια παρέλαβε το βραβείο της με περίσσια χαρά και με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, το οποίο δεν έχασε ούτε όταν έπεσε στα σκαλιά της σκηνής.

Για το τέλος, δε θα μπορούσαμε να μη συμπεριλάβουμε στη λίστα μας την περσινή στιγμή που άφησε άναυδους τόσο τους παρευρισκόμενους όσο και τους τηλεθεατές, οι οποίοι παρακολούθησαν με μεγάλη αμηχανία τον Will Smith να ανεβαίνει στη σκηνή των βραβείων και να ρίχνει χαστούκι στον Chris Rock.

Φέτος, κανείς δεν ξέρει τι είναι αυτό που θα μας απασχολήσει και τι θα δούμε. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα δούμε τον Will Smith αφού ο ίδιος, μετά την περσινή του συμπεριφορά, αποκλείστηκε από τον θεσμό των Oscars για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ