Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια | Φωτογραφίζεται πιο σέξι από ποτέ φορώντας μόνο ένα σακάκι και ψηλοτάκουνα παπούτσια

"Είναι τελικά η Ζέτα Μακρυπούλια το πιο σέξι κορίτσι για να φωτογραφίσεις;", αναρωτήθηκε δικαίως η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη.

MissBloom TEAM
Ζέτα Μακρυπούλια Instagram

Στον φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη πόζαρε η Ζέτα Μακρυπούλια, πιο σέξι από ποτέ. Η γνωστή παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε για ακόμα μία φορά από την καλή της φίλη, ξεδιπλώνοντας όλη της την ομορφιά μπροστά στην κάμερα.

Ζέτα Μακρυπούλια | "Ξέρω ότι έχω μια εμφάνιση, όπως ξέρω ότι όλα αυτά θα περάσουν. Μεγαλώνω…"

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες η Ρούλα Ρέβη ανήρτησε στα προσωπικά της social media μία φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια, αναρωτώμενη δικαίως αν υπάρχει πιο σέξι κορίτσι για να φωτογραφήσει κανείς. Στην εν λόγω φωτογραφία, η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει φορώντας μονάχα ένα σακάκι και ψηλοτάκουνα παπούτσια, δείχνοντας ωστόσο πιο χαλαρή από ποτέ.

Οι followers της φωτογράφου, όπως και αυτοί της Ζέτας Μακρυπούλια, λάτρεψαν τη φωτογραφία ενώ οι περισσότεροι έσπευσαν να σχολιάσουν το πώς η ίδια καταφέρνει πάντα να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

"Μπορεί να βλέπουμε τον ίδιο άνθρωπο με αλλά μάτια; Ο καθένας μας έχει μια εικόνα και μια άποψη για τον άλλον …. Είναι όμως αυτή η αληθινή; Είναι τελικά η @zeta_makripoulia_official το πιο sexy κορίτσι για να φωτογραφίσεις;, σημείωσε στην περιγραφή του post η Ρούλα Ρέβη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ