Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα πήγε για σπα με τις φίλες της και περιμένουμε με αγωνία τα εξοργισμένα σχόλια του κοινού

Λίγες ώρες χαλάρωσης για τον εαυτό της και τις φίλες της αποφάσισε να αφιερώσει η Χριστίνα Μπόμπα.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Λίγες ώρες χαλάρωσης για τον εαυτό της και τις φίλες της αποφάσισε να αφιερώσει η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία πριν από λίγες ώρες επισκέφθηκε ένα πολυτελές σπα. Πιο συγκεκριμένα, η digital creator δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά φωτογραφιών από τις ώρες που πέρασε στο σπα με τις φίλες της, δείχνοντας πιο ξεκούραστη και χαρούμενη από ποτέ.

H Χριστίνα Μπόμπα ξανά στο στόχαστρο | "Δεν είναι χαριτωμένο, είναι επικίνδυνο" - Τα αρνητικά σχόλια στα social media για την ασφάλεια των παιδιών της

Ωστόσο, όπως κάθε φορά που η Χριστίνα Μπόμπα αποφασίζει να κάνει κάτι για τον εαυτό της, οτιδήποτε και αν είναι αυτό, τα κακεντρεχή σχόλια που "ψάχνουν" τα παιδιά της είναι πολλά. Η ίδια, όπως έχουμε δει να συμβαίνει έντονα στο παρελθόν, δέχεται μονίμως σχόλια σχετικά με το πού βρίσκονται τα παιδιά της και πού τα αφήνει όταν αποφασίζει να κάνει πράγματα για τον εαυτό της, λες και όλες οι μητέρες πάνε πάντοτε και παντού με τα παιδιά τους ή λες και αυτό είναι κριτήριο για το πόσο καλή μητέρα μπορεί να είναι μια γυναίκα.

Χριστίνα Μπόμπα | Aπαντάει πρώτη φορά για τα επιθετικά σχόλια που δέχεται στο Instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα πήγε για σπα με τις φίλες της και περιμένουμε με αγωνία τα εξοργισμένα σχόλια του κοινού
Χριστίνα Μπομπα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ