Follow us

Κατερίνα Παπουτσάκη | "Είχαμε χωρίσει από το τέλος του καλοκαιριού..."

Όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

MissBloom TEAM
Το μίνι εφαρμοστό φόρεμα της Κατερίνας Παπουτσάκη είναι ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις Instagram @katerina_papoutsaki

Καλεσμένη στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι!" βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη κοιμάται αγκαλιά με τον γιο της στην πιο cute φωτογραφία που θα δεις σήμερα

Η ηθοποιός υπογράμμισε πως τόσο εκείνη όσο και ο πρώην σύζυγός της προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι μία περίοδος προσαρμογής για όλους.

"Η είδηση του χωρισμού έγινε γνωστή τον Νοέμβριο, αλλά είχαμε χωρίσει από το τέλος του καλοκαιριού. Παλεύουμε να βρούμε τις νέες ισορροπίες. Είναι μια περίοδος προσαρμογής για όλους, γίνονται πολλές αλλαγές και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι απλό. Χρειάζονται χρόνο αυτά τα πράγματα, αλλά είμαι καλά. Ο Τύπος μου φέρθηκε πολύ καλά στο διαζύγιο, είναι κάπως σαν να ρεφάρανε. Είχα άγχος πώς θα διαχειριστούν τα ζητήματα όλα και ευτυχώς πήγαν όλα καλά, ήταν πολύ διακριτικοί και τους ευχαριστώ για αυτό. Έχουν αλλάξει οι εποχές, δεν είναι το ίδιο. Εάν ήταν σε άλλη εποχή ίσως θα γινόταν μία σφαγή. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να πεις και πάρα πολλά για αυτό."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ