Follow us

Παύλος Γλίξμπουργκ | "Αυτό που συνέβη στα Τέμπη είναι τραγωδία"

Όλα όσα είπε ο Παύλος Γλίξμπουργκ στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

MissBloom TEAM
Παύλος Γλίξμπουργκ NDP

Τον Παύλο Γλίξμπουργκ συνάντησε σήμερα το πρωί, στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", η κάμερα της εκπομπής "Super Katerina". Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Μένια Κούκου συνάντησε και ρώτησε τον Παύλο Γλίξμπουργκ για τη σχέση του με την Ελλάδα αλλά και για την τραγωδία των Τεμπών.

Σωτήρης Τσαφούλιας | "Το δυστύχημα στα Τέμπη δεν ανέδειξε τίποτα άλλο από την παθογένεια και την ανικανότητα της ελληνικής Πολιτείας"

Πιο αναλυτικά, ο Παύλος Γλίξμπουργκ σημείωσε πως πλέον θα έρχεται πολύ πιο συχνά στην Ελλάδα τονίζοντας ωστόσο πως δεν έχει βρει ακόμη σπίτι. Ο ίδιος μάλιστα, ύστερα από ερώτηση της δημοσιογράφου, αναφέρθηκε στα Τέμπη και σε όλα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ εκείνης της Τρίτης, λέγοντας απλώς πως αυτό που συνέβη είναι στενάχωρο, μία τραγωδία.

"Όπως είχα πει, θα έρχομαι πιο συχνά στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι το πρώτο μου σπίτι απλώς δεν ήμουν εδώ όσο έπρεπε. Τώρα θα είμαι πιο συχνά. Δεν έχουμε βρει ακόμη σπίτι."

"Αυτό που συνέβη στα Τέμπη είναι τραγωδία και δε θέλω να λέω πολλά γι’ αυτό. Είναι πολύ στενάχωρο, είναι μεγάλη η λύπη."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ