Follow us

Ζενεβιέβ Μαζαρί | "Έχω γυρίσει σπίτι μου με κλάματα, από ανθρώπους που δεν το περιμένεις κιόλας..."

Όλα όσα είπε η creative director στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

MissBloom TEAM
Ζενεβιέβ Μαζαρί Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Night Out" βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η γνωστή creative director μίλησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στις δυσκολίες που έχει περάσει στις δουλειά της και σε όλες τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει.

Ζενεβιέβ Μαζαρί | "Είχα διάφορα κόμπλεξ δικά μου. Έλεγαν στη μαμά μου ότι έχω καθυστέρηση"

Συγκεκριμένα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί τόνισε πως είναι ελεύθερη επαγγελματίας και πως δουλεύει πολλές ώρες την ημέρα σημειώνοντας παράλληλα πως έχει γυρίσει πολλές φορές στο σπίτι της με κλάματα. Η ίδια σημείωσε πως αυτό που την έχει "σώσει" είναι πως δίνει και παίρνει αγάπη ακόμη και στα χειρότερά της.

"Έχω δεχτεί φριχτή συμπεριφορά, έχω γυρίσει σπίτι μου με κλάματα, από ανθρώπους που δεν το περιμένεις κιόλας. Από ανθρώπους που είναι, οδοντόκρεμα, χαμόγελο και την ίδια στιγμή έχει πάρει μαχαίρι και σου έχει σκάψει τον λάκκο. Αυτό με που με έχει σώσει σε αυτή τη ζωή, είναι ότι δίνω αγάπη και παίρνω αγάπη. Ακόμα και στα χειρότερά μου. Και εγώ έχω κάνει λάθη, έχω συμπεριφερθεί φριχτά, πήρα τηλέφωνο και πήρα συγγνώμη. Όλοι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε λάθος, το θέμα είναι πως θα το χειριστείς."

"Το τι ψυχή θα παραδώσεις στο τέλος έχει να κάνει με το αν μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος τα βράδια. Αν δεν είσαι μην κοιμηθείς, πάρα τηλέφωνο και απολογήσου, ζήτα συγγνώμη."

"Δεν είναι εύκολο να καταγγείλουμε μια κακή συμπεριφορά Τρελαίνομαι με τους ανθρώπους που λένε "σήκω και φύγε”. Όλοι δουλεύουμε, κανείς δεν έχει αυτή την χρυσή μπανανιά, όλοι δουλεύουμε, όλοι έχουμε υποχρεώσεις, περνάμε μια δεύτερη οικονομική κρίση."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ