Στέφανος Βούρος | Ο γιος του Γιάννη Βούρου που γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα και σαρώνει στο TikTok

Χωρίς ίχνος κόμπλεξ, ο 36χρονος διακρίνεται από μια τρομερή αίσθηση του χιούμορ ενώ δεν σταματά να αυτοσαρκάζεται.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

"Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλ... oh wait" είναι η πρώτη φράση που αντικρίζεις μπαίνοντας στο TikTok προφίλ του Στέφανου Βούρου, γιου του διάσημου ηθοποιού Γιάννη Βούρου και της Νταίζης Σεμπεκοπούλου. Αυτή είναι η περιγραφή με την οποία έχει επιλέξει να συστήνεται διαδικτυακά, προσθέτοντας ότι δημιουργεί "motivational βιντεάκια με χιούμορ". Και κρίνοντας από το παραπάνω intro, ο 36χρονος διαθέτει, αναμφίβολα, άφθονο.

Ο Στέφανος Βούρος γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα τόσο στα άνω, όσο και στα κάτω άκρα. Αυτό, ωστόσο, δε στάθηκε ποτέ εμπόδιο στο να κάνει όλα όσα αγαπά και ονειρεύεται, ζώντας μια απολύτως φυσιολογική ζωή. Απόδειξη όλων των παραπάνω, το γεγονός ότι είναι ένας πετυχημένος κειμενογράφος που συνεργάζεται με δύο μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες, ενώ ταυτόχρονα φτιάχνει content για το TikTok, με τα σύντομα βιντεάκια του να γίνονται viral χάρη στο χιουμοριστικό τους και γεμάτο φαντασία περιεχόμενο αλλά και στο γεγονός ότι αυτοσαρκάζεται συνέχεια, χωρίς ίχνος κόμπλεξ για το γεγονός ότι δεν έχει δάχτυλα.

Γιάννης Βούρος | Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με την εντυπωσιακή σύζυγό του, Λένα Κώνστα

Εκτός από το χιούμορ του ωστόσο, αυτό που τον έχει κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στο TikTok αλλά και γενικά, είναι ο σύνδεσμος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που έχει συστήσει, με στόχο την εξοικείωση του κοινού με την εικόνα της αναπηρίας, μέσω της ευαισθητοποίησης των μαθητών, την αλλαγή νοοτροπίας του γενικού πληθυσμού και τη δημιουργία αντανακλαστικών και αντιλήψεων κοινωνικής ευθύνης. Επιπλέον, αγωνίζεται και για την κοινωνικοποίηση των νέων με αναπηρίες. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που έχει μιλήσει και σε TEDx προγράμματα, με στόχο την ευρύτερη ευαισθητοποίηση του κοινού, ανεξαρτήτως ηλικιών.

Μέσα από τα βίντεό του στο Tik Tok, τα οποία συγκεντρώνουν χιλιάδες views, προσπαθεί να περάσει τα δικά του μηνύματα σχετικά με την αναπηρία. "Μέσα από το TikTok προσπαθώ να βοηθάω άτομα με αναπηρία, το ξεκίνησα μέσα στην καραντίνα αρχικά για πλάκα", είχε πει ο Στέφανος Βούρος σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Mega Καλημέρα".

H Πέγκυ Σταθακοπούλου φωτογραφίζεται με τον Γιάννη Βούρο 29 χρόνια μετά τη σειρά "Ταύρος με Τοξότη"

Δες μερικά από τα πιο viral βιντεάκια του:

@stefvour Παίξε το παιχνίδι εδώ 👉 https://www.youthforlove.eu/el/pregame #youthforlove2 #actionaidhellas #actioanaid #tiktokgreece #stefvour ♬ original sound - Stefanos Vouros
@stefvour Το motivation (ίσως, μπορεί και όχι) χρειαζόσουν. #stefvour #tiktokgreece #fy #gym ♬ Original Sound - Unknown