Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Η διατροφή που ακολουθεί και τη βοήθησε να χάσει 20 κιλά μετά τη γέννα

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τα γεύματα που τρώει κάθε μέρα και τη βοηθούν να χάνει σταδιακά τα κιλά της εγκυμοσύνης.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Instagram

Δεν έχουν περάσει καλά καλά ούτε 3 γεμάτοι μήνες από την ημέρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, με την ίδια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας αλλά και να είναι αχώριστη με το μικρό της. Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες η παρουσιάστρια επέλεξε συνειδητά να μην είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media, κάτι που σταδιακά αρχίζει να αλλάζει αφού θέλει ολοένα και περισσότερο να είναι σε επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Επιπλέον, νοιάζεται και για την εμφάνισή της, αφού ακολουθεί ειδική διατροφή για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και να επανέλθει στο φυσιολογικό της βάρος, σταδιακά και χωρίς άγχος.

Σε Q&A μάλιστα που έκανε η ίδια στο Instagram της πριν λίγα εικοσιτετράωρα, αποκάλυψε την ειδική διατροφή που ακολουθεί τον τελευταίο καιρό και την έχει βοηθήσει να χάσει 20 ολόκληρα κιλά μέσα σε 2 μόλις μήνες. Αφορμή στάθηκαν οι σχετικές ερωτήσεις από τις fans της, που ενδιαφέρθηκαν να μάθουν αν είναι δύσκολο να ακολουθήσεις μια εντατική δίαιτα και πώς τα καταφέρνει και η ίδια.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | "Τον τελευταίο καιρό έχω αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, λύγισα..."

Όπως αποκάλυψε, τίποτα δεν είναι ούτε εύκολο ούτε δύσκολο, απλά θέλει υπομονή, επιμονή, προσπάθεια και θέληση και όλα καταφέρονται. Επιπλέον, η νέα μανούλα έχει στο πλευρό της τη διαιτολόγο που την καθοδηγεί και την ενθαρρύνει σε κάθε της δυσκολία, ενώ το menu που τής έχει ετοιμάσει είναι ισορροπημένο και υγιές, χωρίς να την κάνει να στερείται τίποτα. Τέλος, δήλωσε ότι η γυμναστική βοηθάει πάρα πολύ γενικά όμως η ίδια δεν σκοπεύει να την ξεκινήσει άμεσα, σεβόμενη τις δυνάμεις της αλλά και τις ανάγκες του μικρού της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Μας δείχνει την υπέροχη γωνιά του σπιτιού της όπου θηλάζει τον μονάκριβο γιο της

Δες τις φωτογραφίες:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Η διατροφή που ακολουθεί και τη βοήθησε να χάσει 20 κιλά μετά τη γέννα
Σπυροπούλου
Σπυροπούλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ