Follow us

Νικολέττα Ράλλη | Αποκάλυψε την ημερομηνία βάφτισης της κόρης της

Αλλά και ποια θα είναι η νονά της μικρής Σόφης.

MissBloom TEAM
Νικολέττα Ράλλη Instagram @nikolettaralli

Μπορεί να μην βλέπουμε στους δέκτες μας τη Νικολέττα Ράλλη τον τελευταίο καιρό, όμως η ίδια φροντίζει να διατηρεί επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram, και πιο συγκεκριμένα, μέσω των Q&As που έχει καθιερώσει και κάνει αρκετά συχνά.

Έτσι, στο πιο πρόσφατο που είδαμε πριν λίγες ώρες στο προφίλ της, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πότε θα βαφτίσει την κορούλα της αλλά και ποια θα είναι η νονά.

Θυμίζουμε ότι η Νικολέττα Ράλλη έφερε στον κόσμο τη μονάκριβη Σοφία της πριν από περίπου 2,5 χρόνια, ενώ οι δυο τους φαίνονται αχώριστες. Η περήφανη μαμά δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες της μικρής ενώ μοιράζεται πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το πόσο άλλαξε η καθημερινότητά της τα τελευταία χρόνια.

Νικολέττα Ράλλη | Το στιλ της κόρης της μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι - Όλες οι φορές που η μικρή Σοφία τρέλανε το Instagram με τις στιλιστικές της επιλογές

Στην ερώτηση διαδικτυακής της φίλης σχετικά με το πότε σχεδιάζουν να βαφτίσουν τη Σόφη, η ίδια απάντησε ότι σκοπεύουν να κάνουν τη βάφτιση στα τέλη της άνοιξης με αρχές Ιουνίου, ενώ η νονά θα είναι η στενή της φίλη, Βίβιαν Ρουβέλα.

Η Νικολέττα Ράλλη τόλμησε να φάει λίγο παραπάνω και την έβγαλαν έγκυο... κλασικά

Νικολέττα Ράλλη | Αποκάλυψε την ημερομηνία βάφτισης της κόρης της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ